Arama sonuçlarınız

1. Thanos

Sinetch-İPTV Checker&Player

Yapılmışı var. @Latte'nin sitesinde; Safyanını solunda '' Patr0n M3u listeleri'' yazıyor, sanırım bu olmalı. https://gitlatte.github.io/m3ueditor/
  2. Thanos

Yukarda ilk mesajda; bazı yönergeler var onları okumayı unutma! Chorme/Firefox kullanıyorsan ona göre tarayıcına eklenti kurman lazım.
  3. Thanos

TXT'yi sil .HTML yap.
  4. Thanos

Github'da bu kodu hazırlayan İspanyol'a da teşekkür etmek lazım, kimdi hatırlamıyorum ama teşekkürlerimizi Evren'e yolluyoruz o iletsin o'na; Gracias Amigo :) ✌️
  5. Thanos

Son hali bu. Checker'da, senin bilgi kartlarını kullandım. ( Ortak çalışma olarak en başa sabitliyorum) Öncekine haline göre; Artık liste dağınık değil, kategoriler halinde sıralanıyor ve tıklandığında kategoriye ait kanallar görünüyor. Plus olan listeleri şu şekilde çağırmak gerekiyor(...
  6. Thanos

Size kolay gelsin.✌️
  7. Thanos

Teşekkür ederim. Renkleri Sarı-Kırmızı yaparım o halde. :P Bende o liste var sıralı halde, işine yararsa bak. Düzgün bir sırada, sadece ayrı kategori yapacaksın.
  8. Thanos

Nasıl olmuş son hali, bakar mısın @Latte? Artık dağınık liste halinde değil; açılır şekilde kategori. ama örnek listeyi şu şekilde çağırman lazım( The İptv listesi)! Diğer listelerin sonu M3U olarak bitebilir, sorun değil. Örnek; (...
  9. Thanos

Bunun birden çok sebebi olabilir; Bir paneli çok taratınca; İP adresine ban atabiliyorlar. Modemi fişten çekip, 1 dakika sonra tekrar deneyin. Bazı paneller VPN ile veya sadece belirli ülekeler dışında çalışmaz, liste yüklense bile akış gelmez. VPN deneyin. Geçiçi bir sorun olabilir, farklı...
  10. Thanos

Sadece Cors promblemi dışında( O da küçük bir eklenti ile hallolur) o kaldı; isteğe bağlı text rengi ve kanal listesi rengi/ve liste arka plan rengi. Onun dışında gayet güzel.
  11. Thanos

@Latte, bir kaç deneme sonra fark etmiştim aslında ama açıklamaya zamanım yoktu; paylaştığım koda" sadık" kalmadığınız için; her ne kadar Playlist m3u/dosya içi m3u8 açsa da gerçek manada İPTV listeleri oynatmıyordu, o kısmı bozmuşsunuz. İPTV listesini ancak bu şekilde çağırsaydı...
  12. Thanos

Dahili player mi, sizin Player mi açmıyor? Paylaştığım hangi TXT dosyasını denediniz, 1 mi 2 m?
  13. Thanos

https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/patr0n/refs/heads/site/lists/iptvsevenler.m3u Bu listeyi denedim, gayet hızlı açtı ama benimki; benim açımdan daha stabil çalışıyor. Emeğinize sağlık, güzel olmuş.
  14. Thanos

Genel anlamda gayet güzel olmuş. Tarama kısmı gayet iyi çalışıyor ama oynatma kısmı bende kastı, liste geldi ama oynatmadım; Bu belki benim PC'min düşük özeliklerinden kaynaklı olabilir. Elinize sağlık. CORS için ben eklenti kuruyorum, daha mantıklı gibi.
  15. Thanos

Daha şık olmuş, elenize sağlık. Player kısmını göremedim, kaldırdınız mı? Sonradan mı ekleyeceksiniz?
  16. Thanos

Teşekkür ederim. Olabilir.
  17. Thanos

IPTV-CHECKER'a M3u8 oynatıcı ekledim, birinci mesajda; ikinci dosyada. Şu an denediğim kadarıyla PC Firefox'da çalışıyor ama küçük bir sorunu var; CORS sorunu yaşıyor. Onu da Firefox'a küçük bir eklenti ile aşarsınız; CORS Everywhere eklentisi ile. Belki sizde bu sorun yaşanmaz, o da sizin...
  18. Thanos

Evet, haklısın. Firefox'ta da çalışıyor. Sadece bazı panellerde biraz fazladan bekletebiliyor
  19. Thanos

Sağ ol, dostum. Bol Şans.
  20. Thanos

Sen örnek olarak verdiğini tara. Beni o kadar uğraştırdın, fotodan bakarak yazdım.

Geri