Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Github'da bu kodu hazırlayan İspanyol'a da teşekkür etmek lazım, kimdi hatırlamıyorum ama teşekkürlerimizi Evren'e yolluyoruz o iletsin o'na;
Gracias Amigo :) ✌️
Son hali bu.
Checker'da, senin bilgi kartlarını kullandım. ( Ortak çalışma olarak en başa sabitliyorum)
Öncekine haline göre; Artık liste dağınık değil, kategoriler halinde sıralanıyor ve tıklandığında kategoriye ait kanallar görünüyor.
Plus olan listeleri şu şekilde çağırmak gerekiyor(...
Teşekkür ederim. Renkleri Sarı-Kırmızı yaparım o halde. :P
Bende o liste var sıralı halde, işine yararsa bak. Düzgün bir sırada, sadece ayrı kategori yapacaksın.
Nasıl olmuş son hali, bakar mısın @Latte?
Artık dağınık liste halinde değil; açılır şekilde kategori.
ama örnek listeyi şu şekilde çağırman lazım( The İptv listesi)! Diğer listelerin sonu M3U olarak bitebilir, sorun değil.
Örnek; (...
Bunun birden çok sebebi olabilir;
Bir paneli çok taratınca; İP adresine ban atabiliyorlar. Modemi fişten çekip, 1 dakika sonra tekrar deneyin.
Bazı paneller VPN ile veya sadece belirli ülekeler dışında çalışmaz, liste yüklense bile akış gelmez. VPN deneyin.
Geçiçi bir sorun olabilir, farklı...
Sadece Cors promblemi dışında( O da küçük bir eklenti ile hallolur) o kaldı; isteğe bağlı text rengi ve kanal listesi rengi/ve liste arka plan rengi.
Onun dışında gayet güzel.
@Latte, bir kaç deneme sonra fark etmiştim aslında ama açıklamaya zamanım yoktu; paylaştığım koda" sadık" kalmadığınız için; her ne kadar Playlist m3u/dosya içi m3u8 açsa da gerçek manada İPTV listeleri oynatmıyordu, o kısmı bozmuşsunuz.
İPTV listesini ancak bu şekilde çağırsaydı...
https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/patr0n/refs/heads/site/lists/iptvsevenler.m3u
Bu listeyi denedim, gayet hızlı açtı ama benimki; benim açımdan daha stabil çalışıyor.
Emeğinize sağlık, güzel olmuş.
Genel anlamda gayet güzel olmuş. Tarama kısmı gayet iyi çalışıyor ama oynatma kısmı bende kastı, liste geldi ama oynatmadım; Bu belki benim PC'min düşük özeliklerinden kaynaklı olabilir.
Elinize sağlık.
CORS için ben eklenti kuruyorum, daha mantıklı gibi.
IPTV-CHECKER'a M3u8 oynatıcı ekledim, birinci mesajda; ikinci dosyada.
Şu an denediğim kadarıyla PC Firefox'da çalışıyor ama küçük bir sorunu var; CORS sorunu yaşıyor.
Onu da Firefox'a küçük bir eklenti ile aşarsınız; CORS Everywhere eklentisi ile. Belki sizde bu sorun yaşanmaz, o da sizin...