Arama sonuçlarınız

1. abc123

🔴CANLI TV Kanalları Artık Cebinizde !

Sağolun hocam ❤️ :)(y)
  2. abc123

Evet hocam google TV de yayınlamadım. Playstore da eğer 2023 veya ondan önce açılmış bir yazılımcı hesabınız varsa işler daha kolay oluyor artık aşırı fazla zorlaştırdılar yeni hesaplara uygulama yayınlamayı. Eğer 2023 ten sonra bir hesabınız varsa yeni bir uygulama yayınlamak için (ilk...
  3. abc123

teşekkür ederim hocam güzel yorumunuz için :) rica etsem 5 yıldız ve yorum da atar mısınız canlı tv anahtar kelimesiyle. sizinde elleriniz dert görmesin
  4. abc123

Ben teşekkür ederim hocam umarım işinize yarar ve güzel günlerde kullanırsınız. Rica etsem uygulamaya 5 yıldız ve Canlı TV kelimesi geçen bir yorum da atabilir misiniz :) <3 elleriniz dert görmesin şimdiden
  5. abc123

Hocam teliften dolayı uygulama zarar görebilir ama deneyeceğim araştırıp bakacağım. Bu uygulamaya eklemesem bile yakında başka bir uygulama yapacağım ona kesin eklerim APK sını da burada paylaşırm sizlerle
  6. abc123

:LOL:Beğenmenize sevindim yorum ve 5 yıldız atarsanız çok mutlu olurum. istediğiniz kanl varsa eklememi belirtirseniz eklerim
  7. abc123

Ayrı bir uygulama geliştirirsem APK olarak sizlere sunarım seve seve :) Malum kanallar ve daha fazlasını içinde barındıran bi uygulama yapmayı düşünüyorum yakın zamanda bakalım
  8. abc123

Arayüzü beğenmenize sevindim :) Eğer bana kanal önerisinde bulunursanız hemen eklerim şuan teşekkürler umarım güle güle izlersiniz kullanırsınız uygulamayı
  9. abc123

Merhabalar, Kumandanızda herhangi bir tuş olabilir seçenek için eğer yok ise televizyonlara bağlanan mouse veya dokunmatik klavyeler ile bu sorunu halledebilirsiniz diye tahmin ediyorum. Çalışmasına ve kullanabilmenize sevindim. Umarım tuşlama sorununa da böylece bir çözüm bulursunuz
  10. abc123

Evet hocam doğrudur. En yakın zamanda tamamen android tv ler ile uyumlu bir uygulama daha paylaşacağım iptv benzeri. Fakat bu uygulama da bizlere pratiklik sağlayıp televizyonu cebimize sığdırıyor
  11. abc123

Çok güzel bir fikir :) ayrı bir kategori açıp alman belgesel kanalları eklenebilir. Bana özelden belgesel kanal isimlerini yazarsanız bu akşam eklemeye çalışırım. Teşekkürler
  12. abc123

Ben teşekkür ederim. Keyif alarak izlemeniz dileğiyle
  13. abc123

Hocam bazı kişiler çalışıyor diyor bazı kişiler çalışmıyor diyor. Denemekten zarar gelmez bir deneyin derim
  14. abc123

Uygulamayı indirip denemenizde fayda var çünkü bazı kullanıcılar sorunsuz çalıştığını söylüyor 1-2 kişi de olmadığını
  15. abc123

Sağolun hocam teşekkür ederim
  16. abc123

Hocam uzantısını bilmediğim bir şey yüklemiyorum diyorsunuz iyi de yapıyorsunuz da bu uygulama playstore da yüklü. Playstore'a kötü amaçlı yazılım yüklemek öyle her babayiğidin harcı değildir. Nasıl rahat hissediyorsanız oradan izlersiniz hocam teşekkürler yine de değerli yorumunuz ve bilginiz...
  17. abc123

Hocam teşekkür ederim beğenmenize sevindim şuanlık sadece bei haber olanı var diğerinin ekleneceğini zannetmiyorum playstore uygulamayı kaldırır direkt marketten. Fakat apk şeklinde başka bir uygulama yapılabilir. :)
  18. abc123

Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim. Umarım işinize yarar. Gün geçtikçe daha çok kanal ekliyorum
  19. abc123

Teşekkür ederim umarım işinize yarar
  20. abc123

Umarım beğenmişsinizdir :) Teşekkür ederim Sürekli güncellenmeye devam edecek. 🇹🇷❤️🇦🇿

Geri