Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet hocam google TV de yayınlamadım. Playstore da eğer 2023 veya ondan önce açılmış bir yazılımcı hesabınız varsa işler daha kolay oluyor artık aşırı fazla zorlaştırdılar yeni hesaplara uygulama yayınlamayı. Eğer 2023 ten sonra bir hesabınız varsa yeni bir uygulama yayınlamak için (ilk...
teşekkür ederim hocam güzel yorumunuz için :) rica etsem 5 yıldız ve yorum da atar mısınız canlı tv anahtar kelimesiyle. sizinde elleriniz dert görmesin
Ben teşekkür ederim hocam umarım işinize yarar ve güzel günlerde kullanırsınız. Rica etsem uygulamaya 5 yıldız ve Canlı TV kelimesi geçen bir yorum da atabilir misiniz :) <3 elleriniz dert görmesin şimdiden
Hocam teliften dolayı uygulama zarar görebilir ama deneyeceğim araştırıp bakacağım. Bu uygulamaya eklemesem bile yakında başka bir uygulama yapacağım ona kesin eklerim APK sını da burada paylaşırm sizlerle
Ayrı bir uygulama geliştirirsem APK olarak sizlere sunarım seve seve :) Malum kanallar ve daha fazlasını içinde barındıran bi uygulama yapmayı düşünüyorum yakın zamanda bakalım
Arayüzü beğenmenize sevindim :) Eğer bana kanal önerisinde bulunursanız hemen eklerim şuan teşekkürler umarım güle güle izlersiniz kullanırsınız uygulamayı
Merhabalar, Kumandanızda herhangi bir tuş olabilir seçenek için eğer yok ise televizyonlara bağlanan mouse veya dokunmatik klavyeler ile bu sorunu halledebilirsiniz diye tahmin ediyorum. Çalışmasına ve kullanabilmenize sevindim. Umarım tuşlama sorununa da böylece bir çözüm bulursunuz
Evet hocam doğrudur. En yakın zamanda tamamen android tv ler ile uyumlu bir uygulama daha paylaşacağım iptv benzeri. Fakat bu uygulama da bizlere pratiklik sağlayıp televizyonu cebimize sığdırıyor
Çok güzel bir fikir :) ayrı bir kategori açıp alman belgesel kanalları eklenebilir. Bana özelden belgesel kanal isimlerini yazarsanız bu akşam eklemeye çalışırım. Teşekkürler
Hocam uzantısını bilmediğim bir şey yüklemiyorum diyorsunuz iyi de yapıyorsunuz da bu uygulama playstore da yüklü. Playstore'a kötü amaçlı yazılım yüklemek öyle her babayiğidin harcı değildir. Nasıl rahat hissediyorsanız oradan izlersiniz hocam teşekkürler yine de değerli yorumunuz ve bilginiz...
Hocam teşekkür ederim beğenmenize sevindim şuanlık sadece bei haber olanı var diğerinin ekleneceğini zannetmiyorum playstore uygulamayı kaldırır direkt marketten. Fakat apk şeklinde başka bir uygulama yapılabilir. :)