Arama sonuçlarınız

1. O

STB-EMU

Güzel görünüyor modlusuda.Pek fark göremedim.Google drive yedekleme var gibi tek fark sadece.
  2. O

STB-EMU

Fark bu...Denemeye izin bile yok.
  3. O

STB-EMU

Ben MAG portalın(stb emu)daha kaliteli yayın olduğunu bildiğim için denemediğim program kalmadı.Bunda en büyük sorun ilk giriş.M3u ya göre daha zor oluyor.Ama en son ultimate iptv loader i buldum ve tüm programları kaldırdım.Tüm herşey içinde var.Aynı zamanda düzenleyici.Listede 150 bin kanal...
  4. O

STB-EMU

Ne yaparsak yapalım canlı yayında patlıyor maalesef.Bende ücretli iptv var o bile sorun yaşatıyor.İnatta öyle..Ama sadece Rectv de hiçbir sorun yok.Kalite üst düzey değil ama kötüde değil.Sinirlenmeden bedava izlemenin tek yolu gibi..
  5. O

STB-EMU

ttp://200.26.188.39/c/ 00:1a:79:08:e6:a3 En baştaki h harfini unutmuyoruz ve vpn istiyor bazen..
  6. O

STB-EMU

Yaparsın zor değil.O harfi olmaz bu kodlarda sıfırdır.Mac adresinin ilk 3 ikilisi sabittir,değişmez.
  7. O

STB-EMU

Yanlış girdiğiniz biryer var.Çalışıyor…
  8. O

STB-EMU

İnternetten ilk yayın bu linklerin uydulu cihazlara girilmesiyle başladı.O yüzden kumandadaki renklere göre ayarlı program.Ama onları kullanmadanda rahatça kullanılıyor.Cok link buldum gruplarıda var telegramda.Deneme şansım olmadı.Çalışanlardan atarım yine.
  9. O

STB-EMU

Telefonda kullanmak biraz zordur.Kumandayla daha kolay.Sağlamını bulduğumuzda bundan iyisi yok.
  10. O

STB-EMU

https://www.vividapk.com/uygulama/stbemu-pro-apk/ Uygulamayı indirip kodları girdiğimizde cam gibi ve takılmadan derbi keyfi sizi bekliyor.
  11. O

STB-EMU

ttp://zenlink.link/c/ Başında h var..
  12. O

STB-EMU

Buldum sonunda.. http://zenlink.link/c/ 00:1a:79:ba:0e:70
  13. O

STB-EMU

İyi geceler.Forum açıldığından bu yana iptv listelerini takip ediyorum.Gönderen herkese teşekkür ediyorum.Belgesel ve film için çok iyi ama maçlarda bir işe yaramıyor.Yine REC Tv ye kalıyorum.Tek kanalı var REC in ama çok sağlam.Kalite düşük biraz ama çalışıyor.Önceden stbemu kodları buluyordum...

Geri