Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu sahibi arkadaşın verdiğinden farklı olarak iki tane daha buldum. PC'de bluestacks ile uygulamayı kurarak denedim. Bulduklarımı izlerken vpn kullanmıyordum sadece 1.1.1.1-1.0.0.1 dns adresi ekli. Yayınların hepsi çalışıyordu ama canlı yayınları sırasında nasıl olur bilmiyorum. Denemek...
Sürekli network error hatası verdi. Gece ilk defa kurup denediğimde bu kadar uğraştırmamıştı. Büyük bir hevesle bu programı denemeyi bekliyordum bu akşamki maç için ama maalesef. Uzun zamandır kullananlar tabi ki kolaylamışlardır kullanımını ama işte... ;)
Telefonda daha rahat oldu işin doğrusu. Mi Stick 4k kumandası tek başına bu program için eziyet resmen. Kablosuz klavye ve mouse bağlı değilse çok zor olacaktır da. Ben telefon üzerinden Bluetooth keyboard & mouse uygulamasıyla kontrol etmeye çalıştım özellikle renk tuşlarını çünkü maalesef bu...
Teşekkürler. İlk defa denediğim bir uygulama ama telefon üzerinden yükleyerek denedim. Bir süre sürekli network error hatası aldım ama sonra vpn profili değiştirip deneyerek US olarak bağlanabildim. Yayınlar açık ve gerçekten çok kaliteli. En kısa zamanda mi stick ile de deneyeceğim.