Arama sonuçlarınız

1. someone1

Daddylive'ı tekrardan m3u listesine cevirebilecek babayigit var mıdır?

@rustyjames https://pastebin.pl/view/raw/ede48a09 Buradaki kanallar işine yarıyorsa TheBinaryNinja / tvapp2 ile bunu yapabilirsin. TheTvApp, TVPass, MoveOnJoy m3u ve epg'yi oluşturuyor, oldukça pratik.
  2. someone1

Hazır liste var artık @rustyjames Burada da birisi bahsetmişti ama mobilde bulamadım. kısa-url: https://bit.ly/buddychewtv repo: GitHub - BuddyChewChew/combine-remote-playlists: A COMBINED LIST OF PLAYLISTS FROM THE WEB
  3. someone1

Bende de vpnsiz açıyor ama sadece televizo'da. Çok saçma geliyor ama epg'leri ekleyip deneyeceğim bir dahakine. Televizo ile ilgili aklıma gelen tek fark bu. PC'de komut satırından açabiliyorum yine vpn siz vlc ya da herhangi bir oynatıcıyla ama bir türlü m3u ile dümdüz açamadım. Neyse kafa...
  4. someone1

Bu da test. Şurada çalışıyor çalışmıyor bilgisi verirseniz sevinirim. Boş yere uğraşmayım :D https://pastebin.pl/view/raw/575a1fe1
  5. someone1

Vpn de denedim ben daddy den bağımsız sorun yaşıyorum pc de, muhtemelen güvenlik için kapattığım bir servis bazı şeyleri engelliyor vs.. thetvapp2 yi ninjanın olan, onu vps sunucusuna kurdum. Moveonjoy, tvapp, bir servis daha var.. Bunlardan m3u ve epg iki dosya üretiyor, güzel çalışıyor ama...
  6. someone1

Ben başardım sonunda, bilgisayarda hala açamıyorum ama bilgisayarda huhu vavo listeler de açılmıyor bende orayı çözemedim. Boş yere uğraşmışım o kadar çok karışık bişey değilmiş. Biraz daha geliştireyim öyle paylaşırım. Ninjanın tvapp2 iyi güzel ama henüz daddy yok içinde.
  7. someone1

@Thanos Guzel olur valla ben de çok bilgili sayılmam ama bu başlık altında gordum ki baya bilen kişiler de var, ilgi de var. Soz vermeyim ama aklıma ne gelirse açayım başlığınıi, ya tutarsa :D Sen de aç uğraşalım, çeşit olsun. Bu workers olayını biraz duzenleyip, biraz geliştirip oyle...
  8. someone1

@Thanos ss-iptv nin geliştiricisi on numara adam :D http referrer işi server işi beni ırgalamaz diyip kesip atmış. İnsanlar bunun için proxy gibi bir çözüm kullanıyor sanırım. Ben de yapay zekaya sordum, Cloudflare Workers önerdi. Ücretsiz günlük 200 bin istek sınırı var, heralde yayının her...
  9. someone1

.git gibi bir versiyonlama kullanmadığım için bende her şey birbirine karıştı, anlamıyorum da zaten :D Bilen birilerinin işine yarayacak bir şey paylaşayım. Redditte bu daddy konusu konuşuluyordu. Birisi yolunu bulmuş ama açıktan söylemek istemedi yayılırsa kapanır diye. Docker hub ta tvapp ya...
  10. someone1

Ben pes ediyorum :D Burada yazılan kanalların hiçbiri çalışmıyor bende. 62 geçen çalışıyordu her şekilde sadece url ile, şimdi çalışmıyor. Anlamadım valla uğraşamayacağım daha fazla. Bu çalışıyor mesela başkaları çalışmıyor vs..
  11. someone1

ahshdh pard0n düzeltiyorum :D Evet aes li dönüyor, aes102 mi ne öyle bir şey yazıyordu. Orada sıkılıp bırakmıştım.
  12. someone1

@patr0n Ben clone repolardan birini aldım venv çalıştırdım, php den listeyi otomatik çekiyorum, metadatalar da geliyor. Terminalde denedim request de olumlu. Yalnız sorun şu ki yayın şifreli dönüyor. Orada bir şeyler eksik. Yarın bakayım tekrar daha detaylı anlatabilirim. Acemisi olduğum bir...
  13. someone1

@Thanos yarın deneyip yazarım, bugün pc ye geçmem. Daddy ye çok bel bağlamıyorum ben, benimkisi meraktan. Yayın alabilirsem bu işi bir şekilde otomatikleştirmek istiyorum başka zaman bir yerden yayın almak istediğimde. Zaten hazır araç var bir sürü de hangisini nerede kullanacağımı...
  14. someone1

çok teşekkür ederim. ben hep vlc ile uğraştım belki de o yüzden takıldım kaldım
  15. someone1

aynen henüz yok ama inanıyorum bir gün bu başlıkta bulunacak yolu, zaten yol var aslında ama beceremedik daha
  16. someone1

deathless hakkında hiç bilgim yok.
  17. someone1

:D yapılmadığını bilsem uğraşmam da daha önce birileri yapmış, hırs yaptım. Genel olarak bir web sitesinden stream nasıl çekilir öğrenmek gerekiyor. dün yeahscoretv diye bi site buldum, pırıl pırıl yayın. bizim ligle de işim yok zaten, bizimkilerin parayla sattığı iptvler bile leş yayın saha...
  18. someone1

şu an çalışmıyor ama geçen hafta çalışıyordu bence. bu da bilgi olarak dursun
  19. someone1

ben de yapay zeka yardımıyla uğraşıp buraya kadar gelebildim :) öncelikle bu konulardan pek anlamıyorum ama uğraşıyorum, keyif alıyorum. benim tahminin şu, hls donmesi gereken kısım şifreli dönüyor, aes-128 de yazıyordu benim aldığım sonuçta. bu şifrelemeyi çözmek lazım. aslında çok basittir...

Geri