Arama sonuçlarınız

1. R

Daddylive'ı tekrardan m3u listesine cevirebilecek babayigit var mıdır?

https://github.com/BuddyChewChew/combine-remote-playlists Çözüldü. Burada var playlistler.
  2. R

Daddylive. Hersey var. Bi kac fane daha var ama yanina yaklasamazlar.
  3. R

Tvapp e bakicam bakmasina da bir aydır kız arkadaşımin yanındayım burda da sadece macbook var ve devamli olarak @ basmaya calisirken yanlışlıkla alt f4 yapmaktan saldim aleti. Hic benlik degil 30 yildir cozemedim macleri. Listeye baktim. Listede kanallar var ama bu elemanlarin gunluk olarak...
  4. R

Iste budur be. Bu elemanı hatırlıyorum, ilk basta çalışan tek fork bu adamındi. Telefonda sadece sparkle tv de calisti garip bir sekilde. Tivimate ve iptv# de çalıştıramadim. Vpnsiz olmadi gerci ama bi ihtimal ev hattinda olabilir. Neyse zaten 6 aylik mullvad var. Eve gidiyorum bakıcam hemen...
  5. R

Bu dediklerimin cogu bana baska bir dil gibi geliyor valla, açılmayan listeler icin belki vpn deneyebilirsin. Tvapp2 kafami cok karıştırdığından anlamadım ama icinde hazir mi geliyor? Yani kendin manuel olarak koyamıyor kmuun daddyi?
  6. R

Daddy tv Gerek yok ya muhtesem bi program ama canlı rv icin zulm. Cloudstreamden cok farki yok.
  7. R

Iki hafta girmedim insanlar baya bi ugrasmis. Helal olsun guzel komünite. Birisi gene bir docker yapmis. Teoride anladim ama pratikte imkanı yok cozemem ne oldugunu. https://github.com/TheBinaryNinja/tvapp2 Bu çıktıktan 2 ya da 3 gün sonra birisi stremioya daddy live'i addon olarak eklemeyi...
  8. R

Bilen bilir DaddyLiveHD - Live Sports Streaming Free - DaddyLiveHD.sx - DLHD sitesi var adamlarda ingilizce kanallardan tut canli bütün spor musabakalari var her türden, ammavelakin site reklam yuvasi. Ve tv box setlerde browser la uğraşmak kanser. Bunun bir tane kodi addonu var o da bu; How To...

Geri