Arama sonuçlarınız

1. Latte

Daddylive'ı tekrardan m3u listesine cevirebilecek babayigit var mıdır?

Aslında aynı yayın. Sadece her bir kanal url adresi proxy'e bağlanıp VPN engelini aşmaya ayarlanmış. Eski adres yapısına döner ve güncel liste şeklinde devam ettirirlerse onu da eklerim alternatifli olarak.
  2. Latte

Aslında maç yayınları sırasında farklı kanallarda da oluyor Bundesliga maçları yani o anda içinde de Bundesliga geçtiği için o kanalı gösterdim ama daddy'deki diğer kanallarda da canlı yayın sırasında Almanya maçları olabiliyor. Bu site baktıklarım arasında ama VPN zorunluluğu olduğu için es...
  3. Latte

Sky Sport Bundesliga kanalında varmış aradığınız ;)
  4. Latte

Söylediğim gibi geri gelir demiştim @nazo67 sağolsun haberini erken verdi ;))
  5. Latte

Zaten proxy yönlendirmesi yapılıyor kaynak adresteki linklerde otomatik olarak. 2 saatte bir kontrol edip yeniliyorum linkleri. Kotaları dolmuşsa yenileriyle değiştirdiklerinde linkler değişir. Şu anda vpn'e düşmüş olabilir ama düzelir muhtemelen.
  6. Latte

Cloudstream deposundaki eklentiyi yeni liste adresimle güncelledim. VPN olmadan açılıyor şu anda liste: https://tinyurl.com/yeni-dl
  7. Latte

Kaynak adresi kaldırmış pigzilla, ondan olmuş. Sürekli güncellenen başka bir tanesiyle değiştiririm ya da farklı bir alternatif bulurum onlar için.
  8. Latte

Benim listemse eğer çalışıyor cloudstream'den baktım şimdi.
  9. Latte

Estağfirullah öyle demeyin ;)) paste gibi sitelerde içerikler metin dosyası gibi algılanır. Yani girip gördüğünüz diğer kodlar değil de aslında oraya yapıştırılan kod sayfasıdır yönlenen eğer "raw" şeklinde verildiyse. Dikkat ederseniz o adreste de raw yazıyor. Bunu github adresleri gibi...
  10. Latte

m3u adresi girme kısmına verilen paste adresini yazmanız yeterli. Fakat kendiniz baştan kodları alıp .m3u dosyası olarak kaydetmek ve kullanmak istiyorsanız evet en baştaki #EXTM3U'dan en sondaki rakama kadar kopyala yapıştır.
  11. Latte

O adresi direkt yazmalısınız m3u listesinin kendisi o adres oluyor. Tek tek kanalları almamalısınız.
  12. Latte

Bende onunla da açmadı. Servis sağlayıcınız hangisi?
  13. Latte

Birkaç farklı ülke olarak denedim bende çalışmadılar ;)

Geri