Arama sonuçlarınız

1. patr0n

🎬 ⚡78xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Muhtemelen player kaynaklı bir sorun yaşadınız listeyi televizo uygulaması ile deneyin.
  2. patr0n

🎬 ⚡78xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Nikstream içinde birisi dizi birisi film olarak ayarlı kekikdevam içinde ikiside canlı yayın kalmış olabilir olduğu gibi bırakmışım.😂
  3. patr0n

Ne demek abi lafı olmaz fark ettiğim anda direkt güncelliyorum.<3 :D
  4. patr0n

Bu son güncelleme ise @Latte abim yerine güncelledim hocam bilgin olsun.
  5. patr0n

Paylaştığım m3u hesaplarda varsa vardır hocam dazn ne bilmiyorum ilk defa duydum bu yüzden pek bilgim yok.
  6. patr0n

Github hesabı açarak direkt oraya yükleme yapabilirsiniz ve direkt oradan güncelleme yapabilirsiniz içeriğin raw linkini bırakırsanız sabit link olur ya da forum içinde dropbox veya onedrive ile kullanma yöntemleri mevcut m3u listeleri kategorisinde sabitlenen konulara göz atmanız faydalı olacaktır.
  7. patr0n

https://tinyurl.com/powersinema Linki televizo içine ekleyin liste karşınıza gelir.
  8. patr0n

Estağfurullah. Bu linki https://tinyurl.com/powersinema Kullandığınız iptv player içine ekleyin film listesi karşınıza gelecektir. @powerboard bahsettiğim yöntem böyle hocam listeyi githuba yükleyip sabit bir link verebilirsiniz oradan güncelleme ve değişiklik yapabilirsiniz herkese aynı anda...
  9. patr0n

Aslında modlusuna gerek yok. Listeyi githuba, dropbox veya onedrive yükleyip link paylaşsanız ve siz oradan güncelleme yapsanız herkes için sorunsuz olur. Forumda bu dediğim servisler ile m3u paylaşma konuları mevcut.

Geri