Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dizi kısmındaki m3u linklerde diziyou6 olan diziyou7 yapma zamanı gelmiş @powerboard
birde sinema filmlerdeki isimleri kısmına ( -Animasyon-Macera-Aile )film ismi haricinde bilgilendirme kısmı eklemesen olurmu
@Latte cloudstreama yaptığı eklentideki bilgilendirme kısmını...
Clint Eastwood güncellemesinde eksik bilgi verdim kusura bakma seni biraz yorduk
westernde
two mules for sister sar---sara'ya iki katır
High plains drifter
The outlaw josey wales
tabancı tr dbl
dirty harry
2021-2022
hassas maço
2017-2018
kaçakçı
2007-2008
gran torino
2003-2004
milyonluk...
@powerboard
clint eastwood kategorisi yapılacak kadar film birikmiş western kategorisinde 7 adet film 2001 -2002 kan borcu
1996-2000 mutlak güç 1981-1985ani vuruş 1970-1980 alcatraz'dan kaçış
bu filmler iki defa eklenmiş
2005-2006 - kategorisinde taşıyıcı 2 200-2002 -...
Alacakaranlık serisini imdb ketegorisine
the twilight ismiyle eklemişsiniz seri
Kategorilerde var zor baba da iki defa eklenmiş
İmdB arşivde the transporter,the karete kid seri şekilde duruyor
kendi seri kategorileri olabilir
Wes.craven. new.nightmare 1994 filmde
Elm sokağı serifilmler...
western kategorisinde
Silverado
Maverick
Tombstone
The Proposition
The Outlaw Josey Wales
The Horse Soldiers
Rooster Cogburn
High Plains Drifter
Bone Tomahawk
Big Jake
bu filmler iki defa eklenmiş farklı kategorilere eklenmesine rağmen televizo sanırım aynı linkleri ilkini tutup diğerini...
Büyük ihtimalle yazmamın nedenide oydu kullandığın cihaz androidse seçenek uygulama çok diğerlerinde
sorunlu uygulama sahibi bu tür urllerdeki
linkleri tanımlamalı yoksa çalıştırmıyor
Seri bölüm yaptığın alien sadece
Alien predator'a karşı ve alien romolus doğru olanlar diğerleri isim benzerligi
diğerlerin senin listende olan buraya koymadıkların Yaratik 3,Yaratık 4
Yaratık 1ve Prometheus adıyla listede var
sanırım bir araya toplanmasını istiyor geçen baktığıımda 2 eksik vardı yaratık 2 ve prometheus 2 eksik
2 tanesinde yaratik bir tanesi yaratık 1 olarak yazılmış arama yaparkende bulmak için biraz tecrübe lazım
Yaptığın düzenleme olmasaydı powerdizi
cloudstream dan izlemek zor olurdu
ve vpn sorununa bir sintech kullanıcısının
küçük ama power dizi kullanıcıları için büyük bir tiyosu hatta diğer uygulama kullanıcılar içinde güzelbir gelişmeydi
Demin arama yaparken uygulamadan attı
şimdi arama üzerinden baktım çıktı
ama listeyi kontrol ettiğimde g satırında Game of thrones yok listede başka harf üzerindenmi gösteriliyor ve ya listeye eklenirKen diğirlerinden farklı eklendi
Cevap yazarken beklettim bende
tekrar konrol etmek için baktım eklentiyi silip tekrar baktım yok liste adan z ye olduğu için g ye gelmek biraz uzun surüyor diziyi başka bir yere attım diye bakıyordum ama bulamadım
Dizi bölümüne baktım sanırım güncellenmemiş ben bunu game of thrones dizisinİ referans alarak söylüyorum baka bir uygulamada bakınca vardı birde uygulamaya mkv
tanımlayacağınızı söylemiştiniz
yapacağınız sırada mp4,ts benzeri bir çok formatı her iki uygulamaya tanımlarsanız
daha sonra bu...