Arama sonuçlarınız

1. M

🎬 ⚡78xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

dizi kısmındaki m3u linklerde diziyou6 olan diziyou7 yapma zamanı gelmiş @powerboard birde sinema filmlerdeki isimleri kısmına ( -Animasyon-Macera-Aile )film ismi haricinde bilgilendirme kısmı eklemesen olurmu @Latte cloudstreama yaptığı eklentideki bilgilendirme kısmını...
  2. M

🎬 ⚡78xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Clint Eastwood güncellemesinde eksik bilgi verdim kusura bakma seni biraz yorduk westernde two mules for sister sar---sara'ya iki katır High plains drifter The outlaw josey wales tabancı tr dbl dirty harry 2021-2022 hassas maço 2017-2018 kaçakçı 2007-2008 gran torino 2003-2004 milyonluk...
  3. M

@powerboard clint eastwood kategorisi yapılacak kadar film birikmiş western kategorisinde 7 adet film 2001 -2002 kan borcu 1996-2000 mutlak güç 1981-1985ani vuruş 1970-1980 alcatraz'dan kaçış bu filmler iki defa eklenmiş 2005-2006 - kategorisinde taşıyıcı 2 200-2002 -...
  4. M

Alacakaranlık serisini imdb ketegorisine the twilight ismiyle eklemişsiniz seri Kategorilerde var zor baba da iki defa eklenmiş İmdB arşivde the transporter,the karete kid seri şekilde duruyor kendi seri kategorileri olabilir Wes.craven. new.nightmare 1994 filmde Elm sokağı serifilmler...
  5. M

Filmin çalışmadığını söylemedim kendine ait kategorisi var oraya uçsa iyi olmazmı Hani süpermen uçmayı biliyordu
  6. M

kullandığın uygulamada güncelleme lazım ben cloudsteram kullanıyorum Eklentiyi güncelliyince eklendi yeni filmler
  7. M

2005 2006 kategorisinde olan süperman dönüyor kendi kategorisine uçurulabilir @powerboard
  8. M

western kategorisinde Silverado Maverick Tombstone The Proposition The Outlaw Josey Wales The Horse Soldiers Rooster Cogburn High Plains Drifter Bone Tomahawk Big Jake bu filmler iki defa eklenmiş farklı kategorilere eklenmesine rağmen televizo sanırım aynı linkleri ilkini tutup diğerini...
  9. M

Büyük ihtimalle yazmamın nedenide oydu kullandığın cihaz androidse seçenek uygulama çok diğerlerinde sorunlu uygulama sahibi bu tür urllerdeki linkleri tanımlamalı yoksa çalıştırmıyor
  10. M

Verilen urlyi playerin m3u ekle kısmına yaz yeterli büyük ihtimalle Player açar benim yüklediklerimin bir çoğu açtı
  11. M

Seri bölüm yaptığın alien sadece Alien predator'a karşı ve alien romolus doğru olanlar diğerleri isim benzerligi diğerlerin senin listende olan buraya koymadıkların Yaratik 3,Yaratık 4 Yaratık 1ve Prometheus adıyla listede var
  12. M

Powerboardun dizi paylaşımını ekle benim baktığım dizilerin hepsi açıldı büyük ihtimalle hepsi açılıyor
  13. M

sanırım bir araya toplanmasını istiyor geçen baktığıımda 2 eksik vardı yaratık 2 ve prometheus 2 eksik 2 tanesinde yaratik bir tanesi yaratık 1 olarak yazılmış arama yaparkende bulmak için biraz tecrübe lazım
  14. M

Yaptığın düzenleme olmasaydı powerdizi cloudstream dan izlemek zor olurdu ve vpn sorununa bir sintech kullanıcısının küçük ama power dizi kullanıcıları için büyük bir tiyosu hatta diğer uygulama kullanıcılar içinde güzelbir gelişmeydi
  15. M

Demin arama yaparken uygulamadan attı şimdi arama üzerinden baktım çıktı ama listeyi kontrol ettiğimde g satırında Game of thrones yok listede başka harf üzerindenmi gösteriliyor ve ya listeye eklenirKen diğirlerinden farklı eklendi
  16. M

Arama derken onu kastedmedim cloudstream üzerinden kontrol ediyordum
  17. M

Cevap yazarken beklettim bende tekrar konrol etmek için baktım eklentiyi silip tekrar baktım yok liste adan z ye olduğu için g ye gelmek biraz uzun surüyor diziyi başka bir yere attım diye bakıyordum ama bulamadım
  18. M

Dizi bölümüne baktım sanırım güncellenmemiş ben bunu game of thrones dizisinİ referans alarak söylüyorum baka bir uygulamada bakınca vardı birde uygulamaya mkv tanımlayacağınızı söylemiştiniz yapacağınız sırada mp4,ts benzeri bir çok formatı her iki uygulamaya tanımlarsanız daha sonra bu...

Geri