Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emeğinize sağlık bu seferki liste tam şampiyonlar ligi gibi. Filmlerin hemen hepsi efsane olmuş yapımlar.
Emeğinize sağlık bu seferki liste tam şampiyonlar ligi gibi. Filmlerin hemen hepsi efsane olmuş yapımlar.
Bende yeşilçam sorunsuz açılıyordu ancak diğerleri dediğiniz gibi kimi zaman açılıyor kimi zaman ise hiç açılmıyordu hatta bazen ilk başta açılan bir film ekranı büyüttüğünde yüklemede kalıp yine açılmıyordu.
Samsung televizyonlar Tizen işletim sistemine sahip olduğu için kendi marketi dışında uygulama yükletmiyor. Ben bu tizen yüzünden tv box aldım ve şimdi istediğim uygulamayı yükleyip izliyorum.
Resident Evil Raccon City
Ölümcül Deney Dejenerasyon
Resident Evil Vendetta
ayrıca Resident Evil Biohazard ve İnfiniye Darkness dizileri eklenirse
seri tamamlanır
Hepinizin emeğine sağlık bana göre halen tv uygulamaları içinde açık ara en işlevsel ve en faydalı uygulama. Film sevenler için...
Kardeşim emeğine sağlık ama star wars klasöründe bulunan 2018 yapımı han solo filmini açarken bu video formatı desteklenmiyor lütfen harici oynatıcıda açın hatası veriyor.