Arama sonuçlarınız

1. A

🎬 ⚡78xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Emeğinize sağlık bu seferki liste tam şampiyonlar ligi gibi. Filmlerin hemen hepsi efsane olmuş yapımlar. Emeğinize sağlık bu seferki liste tam şampiyonlar ligi gibi. Filmlerin hemen hepsi efsane olmuş yapımlar.
  2. A

🎬 ⚡78xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Liste sürekli güncellendiği için çalışmayanları kaldırdıkları veya yeni eklemeler yaptıkları için azalıp artabiliyor.
  3. A

Bende yeşilçam sorunsuz açılıyordu ancak diğerleri dediğiniz gibi kimi zaman açılıyor kimi zaman ise hiç açılmıyordu hatta bazen ilk başta açılan bir film ekranı büyüttüğünde yüklemede kalıp yine açılmıyordu.
  4. A

Yerli film, Western Çocuk Belgesel Bu klasördeki içerikler açılmıyor bilginiz olsun.
  5. A

Samsung televizyonlar Tizen işletim sistemine sahip olduğu için kendi marketi dışında uygulama yükletmiyor. Ben bu tizen yüzünden tv box aldım ve şimdi istediğim uygulamayı yükleyip izliyorum.
  6. A

Resident Evil Raccon City Ölümcül Deney Dejenerasyon Resident Evil Vendetta ayrıca Resident Evil Biohazard ve İnfiniye Darkness dizileri eklenirse seri tamamlanır Hepinizin emeğine sağlık bana göre halen tv uygulamaları içinde açık ara en işlevsel ve en faydalı uygulama. Film sevenler için...
  7. A

Şu an sorunsuz çalışıyor tekrar hepinizin emeğine sağlık.
  8. A

Emeğinize sağlık özellikle sinema severler için sürekli güncellenen harika bir arşiv hazırlamışsınız.
  9. A

Kardeşim emeğine sağlık ama star wars klasöründe bulunan 2018 yapımı han solo filmini açarken bu video formatı desteklenmiyor lütfen harici oynatıcıda açın hatası veriyor.

Geri