Arama sonuçlarınız

1. AgresifB

🎬 ⚡78xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

ben test ettiğim kategoriler eklenti içinden değil. Çalışmıyor denilen kategoriler powerboardsinema içinde.Ben verilen linki cloudstream içine IPTV özelliğiyle ekleyip test ettim . Şuan baktım powerboardsinema ile açılmıyor fakat direk kendi oluşturduğum listeyle açılıyor
  2. AgresifB

🎬 ⚡78xx⚡ 🎬adet filim arşivi .☪ GÜNCELLEME ☪Afişleri ile düzenlenmiş TELEVİZO ya yükle seyret.⚡

Dün bu listeyi cloudstream IPTV ile eklemiştim ve çalışıyordu .Sizin mesajınız sonrası kontrol ettim bahsettiğiniz tüm kategoriler sorunsuz açıldı. LDplayer içinde kullandığım Cloudstream sürümü 29009894 ek olarak Warp açarak denedim .
  3. AgresifB

Hayır ss iptv değil , benim bahsettiğim cloudstream için ,kullanıcısı fazla olduğu için faydası olur diye düşündüm .
  4. AgresifB

Fikir olması açısından yazmak istedim Url olan linki CloudStream içine eklenebiliyor ve denediğim bir çok film açıldı (y) Teşekkürler

Geri