Arama sonuçlarınız

1. fener09

BİLGİSAYARA ANDROID TV KURMAK

çalıştıramadım zaten android emilatörlerini bir türlü olmadı ya hiç açılmıyor yada açılınca belli bir süre sonra kendiliğinden kapatıyor
  2. fener09

tşk ler bende win7 var arkadaş win10-11 anlatmış bende bunda analatılanların hiçbiri çıkmıyor win7 de
  3. fener09

Look UEFI BIOS setttings (Disabled) gözüküyor bunuda acaba (Enabled) yapacağız
  4. fener09

F1 tuşuna basınca açıldı bios ekranı Bluestacks kapanma ve Ld player gibi emülatörlerdeki vt hatası gidecekmi
  5. fener09

Fn+F2 basınca ekran kararıyor hiçbirşey göstermiyor F2 basınca windows önyükleme yöneticisi açılıyor Esc basınca bilgisayarı özelliklerini gösteriyor
  6. fener09

Esc ve Del olmadı farklı sayfa acılıyor Wİn7 var bu fark edermi yoksa aynımı
  7. fener09

kapatıp deniyorum tekrar
  8. fener09

Emektar inat ediyor laptopu kapatmadan yapmanın yolu yok sanırsam
  9. fener09

Bios ayarlarını bir türlü açamadım Fn+F2 yaptım olmadı sadece F2 yaptım farklı bir yer açıldı başka nasıl kısa yol olabilirki Lenova leptop
  10. fener09

Aynen belli bir süre veya içinde bir program çalıştırdığım da kapatıyor kendini diğer arkadaşların önerdiği Ldplayer9 da VT etkin değil uyarısı veriyor bu emektar bizi dünden beridir uğraştırıyor sizleride buradan rahatsızlık veriyoruz artık kusura bakmayın
  11. fener09

İlk sizin youtube kanalınızda aradım bu tarz video varmı diye bulamamıştım sayenizde yine bir sorunumuz çözüldü tam olarak olmasada oda benim emektardan kaynaklı sanırsam bu emilatörleri bir türlü çalıştıramadım BlueStacks sürekli kapatıyor kendini ve diğerleri de çeşitli hata kodları veriyor...
  12. fener09

Lenovo V580c emektar
  13. fener09

bendeki win 7 hepsinde aynımı
  14. fener09

kurdum fakat bu uyarıyı verdi bir türlü haledemedim
  15. fener09

tşk ler tam olarak aradığım buydu işte ama bendeki emektar bunu açarmı mesele orada saç baş yoldurmasın bize
  16. fener09

bende ki bisayarın özellikleri bu Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 Intel Core i5 3230M 2.60GHz Intel HD Graphics 4000 2048MB NVIDIA GeForce GT 740M donanım yetersiz olduğu için hata veriyor
  17. fener09

emülatörsüz saf android programı bilgisayarıdaki sisitemleri tamamen silmeden arka planda kurmak mümkünmü
  18. fener09

Forumdaşlar sizlerden bir ricada bulunacaktım affınıza sığınarak Bilgisayara Androıd tv kurmakla alakalı bununla alakalı nasıl bir yol izlemeliyim mümkünmüdür tşk ler

Geri