Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
atmaca seni iyi bilirim kolay kolay da yanlış yapmazsın çok yerde güzel paylaşımların var şuan ki burda sen atmaca1949 sahte değilsen dikkate alacağına eminim ben ivesa her siteden bam yiyen mehşur kişi açık söz iyi değil bu devirde desene
patron demek istediğim şu 5 tane link kontrol et sen 1000 tane verirsin edemezsin bunu bende yaşıyorum ama 5 tanede et kardeşim haksızsam söyle burada paylaşım yapıp birilerine bir faydamız var ise ne mutlu bize
haklısın sen 100 panel paylaşım yapıyorsun 5 tane değil 5 tanede kontrol etsin atmaca misal bende paylaşım yapıyorum ara sıra burada değil bazen de burada hiç bir panelim açmadığı bir link bırakmam ben zaten binide bilir ivesa olarak
tamam hocam sıkıntı yok zaten paneller checker ettiğin zaman aktif ama of konumda yani demek istediğim açar paneli ama kanal izleyemezsin bunun dns portal yada panel diyelim açık ama kanal oynatmaz dediğim o 5 panel paylaşıyor açılır panel ama kalallar açmaz demek istetiğim o 1 paneli kontrol et...