Arama sonuçlarınız

1. DeGrEeZeRo

Atmaca M3U Linkleri

Selam dostum sanırım m3u listelerini kategori olarak düzenlediğini gösteren bir programın resmini paylaşmışsın.Hangi program ve indirme linki nedir bilgi verebilirmisin ?
  2. DeGrEeZeRo

Atmaca M3U Linkleri

İnsan için en değerli olan '' zamanınızı '' ayırıp bizlere faydası olsun diye paylaşım yapıyorsunuz , çalışıp çalışmamasının kontrolünü elbette kullanacak olan bizlerin yapması gerekiyor şahsen ben her paylaşım yapana her seferinde gönülden teşekkür ediyorum.Elinize ,emeğinize sağlık hocam ,
  3. DeGrEeZeRo

Atmaca M3U Linkleri

Forumda maç zamanı link paylaşımı yapan ustalar var sağolsunlar ama sürekliliği olacak bir iptv linki mümkün değil diye biliyorum sonuçta bir başkasının para ödeyerek satın aldığı hesaba çöküyoruz :) Hesap sahibi konuya uyanınca o hesaba ait kullanıcı adı , şifre veya dns değişiyor diye...
  4. DeGrEeZeRo

Atmaca M3U Linkleri

Sizde sorun yok aynı işlemi yaptığımda bendede hesap ekleniyor tv kanalları geliyor ama kanala tıkladığında açılmıyor.Atmaca nın her paylaşımının altında yazdığından anladığım gibi '' açmıyorsa takılma inat etme kaderine razı ol başka paylaşımlara bak '' :)
  5. DeGrEeZeRo

Atmaca M3U Linkleri

VPN in Evliya Çelebi'si olduk gezmediğim ülkeler kalmıyor benimde.😂

Geri