Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dediğim bu ayar '' Önerilien tv çözünürlüğüne ototmatik olarak geç'' monitörde değil Mi Box ayarlarında hani arkdaşın sana gönderdi fotolarda mi Box çözünürlük ayarlarının en üstünde onun aktif olması lazım bence aktif değilse önce tvye tak aktif yap kapat aç sonra monitörde tekrar dene...
'' Önerilien tv çözünürlüğüne ototmatik olarak geç'' seçeneği mevcut, onun aktif olması lazım. Bence bu seçeneği bu işler için eklemişler.
Sonuçta diyelim gittim bir mi box aldım ille de TV'den izlmek zorunda değilim. Kutusundan çıkardım, monitöre bağladım ve çalışmadı olmaması için bağlandığı...
Tv çözünürllük ayarlarını uygulamayacaksın. Düşük ayarları uygulayacaksın ama bunları da uyguladığını varsayarasak aklıma mi box ayarlarında görüntünün aktarılacağı bir ayar kısmı varsa oraya bak derim. Aklıma başka bir sey de gelmiyor. Monitöre mavi aşık geliyorsa dönüştürücü çalışıyor var...
Tahminim çözünürlük ayarı yönünde. Zaten bir arkadaş size fotolu görüntü yollamış, doğru yönlendirme o yolu bir deneyin derim. Bende mi Box yok, bir ara uydu alıcı bağlamk istedim monitöre HDMI girişi olmayan bir monitöre aynı sizdeki hatayı aldım. Işık geliyordu ama görüntü yoktu. Ben de...
Bence çözünürlükle alakalı. HDM girişiyle bağlandığını varsayarak söylüyorum; Yapabiliyorsan, oluyorsa Mi box'un çözünürlüğünü televizyon üzerinden düşür sonra monitörde dene.