Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba..kablo üzerinde marka yazılmıyor ama ben fotoğrafı yollayayım...dönüştücüler benziyor birbiri arasında fark yok ancak bu açıdan uygulayıp anlaşılabilir...
hiç sorma bu tarz sorunlar çok zaten..ilk gittiğim elektronikçiye ürünü soruyorum..oda hayır yok diyordu..sonrasında mağazada arayıp bulunca anlayamamıştı..işin özü bazı ürün satıcıları sattığı ürünün ismini dahi bilmiyor..:)
ben elektronikçi çalışanıyla tartıştım..ordan aldığım 2 dönüştücüyü iade almadı...birisini şarj kablosuyla uğraştırsada ikna edip ürün değişimini sağladım..ancak öbür dönüştürücü kaldı..sonrasında ayrı bir dönüştürücü ürünü satan elektronik mağazasında görüntüyü mi boxta sağlayıp...
merhaba..öncelikle yorumunuz için çok teşekkürler saolun :) aldığım çeviricinin marka normalde üzerinde bulamadım isim ancak görüntü açısından şuna benziyor....bu tarzdadır...monitörü kullanıp yayın almak isteyen kullanıcılar çözüm alıncaya dek bi kaç farklı dönüştürücü kullanabilir..
bu arada çözüm açısından detaylı yorumlarda bulundum hep çünkü mi box 4k cihazını monitörü kullanıp bakınmayı isteyen çoğu kişi açısından da ipucu bulunsun :)
merhaba..sorun çözüldü..cihazı elektronikçiye götürdüm..orda monitörden baktı..benim yaşadığım sorunun aynısını orda yaşadım..kabloları bağladığı monitörün ekranına görüntü gidip geldi..ilkin farklı dönüştürücü taksa da onda dahi aynı sorun yaşandı..sonrasında farklı dönüştürücü taktığında ekran...
merhaba..ayrı bir vga kablo alıp bağlantıları sağladım..ancak ekran kapanıp açılıyor..yani kullandığım vga kablo çalışıyor..çünkü en iyi kablo aldım ancak sorun çözülmüyor..tahminim çözünürlük ayarlarından kablolardan kaynaklandığını sanmıyorum..çözüm açısından mi box cihazını bilgisayarcıda...
monitörden ayarlar konumuna bakılmıyor..benim tahminim bu sorun çözünürlük dışında bir sorun..çünkü adb programını kurup ordan 720 p ayarına aldım..bunu uygulayınca tv de çözünürlüğün uygun çözünürlük yapın uyarısını alıyırum..aslında monitörün uygun çözünürlük ayarında ..ancak monitörün aynı...
merhaba..farklı dönüştücü aldım..ilk defa monitörden mi box cihazında görüntü aldım..aynı marka dönüştücü arada 30 tl fark bulunuyor..monitörde görüntü aktarımı sağlanıyor ancak anlamadığım sonrasında kayboluyor..vga giriş kablosunu mağazada bulamadım..onuda bulup aldığım dönüştürücünün...
bugün şunu fark ettim 720 p ayarında ekran küçüldü tv de ancak uyarı yazısı çıktı ekranda 1080 yazan yeri 720 p yapıp öbür sayıya karışmadım.bu kez uyarı yazısında ekran kaldı..acaba ilk başta bulunan sayıyı ona uyarlayamadım mı bilmiyorum.bu arada aklımda dönüştücü bulunuyor..ilk fırsatta...
720 p onayladıktan sonra ekran küçülüyor sonrasında auto butonunu tıklayamadığımdan tam ekran yapıyor onu tıklyınca pro sürüm istiyor..ben monitörü bakayım.umuyorum çözüm sağlanmıştır
merhaba..geliştirici seçenekleri aktif konumda..bu uygulamayı bilmiyorum ama bir uygulamayla sorun çözümünü sağlanabilir..usb hata ayıklama aktif edip uygulamayı bakacağım..ayarlarda o kısıım otomaik değildi zaten..anlatııklarınızı uygulayıp bakacağım..bilgi için teşekkürler..sonucu bildiririm