Arama sonuçlarınız

1. Latte

Mi Box Monitörde Çalışmıyor?

Alıcı ne istediğini sadece isim olarak biliyorsa satan ise o ismi dahi hiç duymamışsa işin içinden çıkılmaz zaten. Şarj kablosu alırken bile kılı kırk yararım kullanıcı tecrübelerini araştırarak. En pahalısından en ucuzuna kadar yok yere alıp iade/değiştir yapmakla uğraşmak bana zul geliyor...
  2. Latte

Çok rica ederim. Çözüme kavuşmuş olması benim için de büyük mutluluk oldu. Oh be demek istiyorum ;) Gerçekten ben de rahatladım. Özellikle açtığınız konuya yazdığım ilk mesajın ilk cümleleri böyle olduğu için: En baştan sizi farklı bir yola sürükleseydim hep boşa kürek çekmiş olacak ve belki...
  3. Latte

Size farklı bir monitör satmak için ıvır kıvır yapmaz ise belki de sorunu çözebilir.
  4. Latte

Kesinlikle. Bu yüzden 5/6 mesaj öncesinde şöyle bir cümle kurmuştum: ;) Doğru yoldasınız kesinlikle. Buna inanıyorum.
  5. Latte

Bir iki mesaj öncesinde her dönüştürücü aynı özellikte değil, bazıları ayrıca güç girişi sağlayabiliyor vb anlatmıştım. Söylediğiniz gibi dönüştürücü özellik ve kalitesi en azından "kesinlikle olmaz" demenizi önlemiş oldu. Belki de eski bir monitör olduğu için kablosu da sorunlu olabilir...
  6. Latte

Çok sevindim gerçekten. En başından beri farklı dönüştürücü ısrarım boşa değilmiş. Ümit ediyorum ki sonunda sorunsuzca başaracaksınız. Görüntünün gitmesi konusunda ise görüntü geldikten sonra cihazın ekran ayarlarına girip aspect ratio kısmını 4:3 ve çözünürlüğü en fazla 720p yapmayı deneyin...
  7. Latte

Birden fazla seçenek var telefon/bilgisayar desteği olan yani ikisinden de dosya olarak yollayabileceğiniz send files to tv uygulaması ya da bilgisayardayken direkt olarak cihaza uygulama kurabileceğiniz minimal adb uygulaması. Minimal adb uygulamasını bilgisayara kurduktan sonra TV box...
  8. Latte

Öbür sayı dediğiniz 1920 x 1080'i 1920 x 720 mi yaptınız yani 1920'yi değiştirmeden? Bu 1080p 720p vb tek başına oln değerler değiller. İlk değer piksel olarak genişliği ifade eder ikincisi yüksekliği. Yani ekran 1920 piksel genişliğinde ve 1080 piksel yüksekliğinde olacaktır. İkisinin çarpımı...
  9. Latte

Eğer kaydedemiyor yine aynı çözünürlüğe dönüyorsa olmaması normal elbette. Umarım bunca çabanın sonunda sorun farklı bir tanesini deneyemediğiniz için dönüştürücü kablo değildir. Kolaylıkar dilerim.
  10. Latte

Ücretsiz sürümde ekran çözünürlüğünü 720p yapıp kaydettirmiyor mu yani? Bunu yaparsanız auto gibi bir seçenek seçmenize gerek yok. Bu şekilde kaydedip cihazı kapatıp bağlamayı denediniz mi yani ekran ufalacaktır bağlı olduğu cihazın özelliklerinden dolayı ama bağlanacağı cihazın özelliklerinden...
  11. Latte

Display settings dediğiniz yani çözünürlük değiştirme için uygulamayı kurduysanız sol menüde more seçeneğine tıkladığınızda görürsünüz. Yalnız uyarı verecektir cihaza zarar verebilir ona göre uygulayın diye. Olması gereken bağlanacak monitör için cihazınızın 720p de olması veya otomatikte olup...
  12. Latte

Bu uygulamayı denediniz mi hiç android cihazınızda? Geliştirici seçenekleriniz açıksa ve USB hata ayıklama seçeneğini aktif ederseniz bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Resme tıklarsanız sizi playstore sayfasına gönderecektir oradan android cihazınıza yükleyebilirsiniz. Ama önce uygulama...
  13. Latte

Doğru ürüne baktığıma ve bulduğuma inanarak Philips 170S kullanım klavuzundaki bilgilere göre aktarım yapacağım size; Öncelikle monitör bilgisi: Optimum çözünürlük 60 Hz'de 1280 x 1024 Yani en uygun çözünürlük bu şekilde belirtmiş ve en yüksek çözünürlük ise 75 Hz 1280 x 1024. Önünde menü...
  14. Latte

Doğru fakat ayarlarda benim gibi her yazdığı konuya gelen cevapları değil de direkt olarak rumuzumun geçtiği mesajlarda bildirim gelmesi şeklinde ayarlanmışsa diye vs vs... Her neyse.
  15. Latte

Yanlış kişiye alıntı yaparak cevap veren 3. kişisiniz ;) Sorun yaşayan ben değilim. Konuyu baştan sona takip edersiniz konu sahibi eski bir VGA bağlantı noktasına sahip monitöre dönüştürücü ile bağlanmaya çalışıyor. Lütfen ilgili kişiyi alıntılayarak cevap verin ki iletişim daha sağlıklı olsun.
  16. Latte

@asifirtina Şimdiye kadar hiç belirtmediniz ama denediğiniz monitörün tam olarak marka modelini söyleme şansınız var mı acaba? En azından onunla ilgili de ufak bir araştırma yapabiliriz ve belki de sorun baştan sona ondadır.
  17. Latte

Bahsettiğiniz cihazın max çözünürlük desteği. Dönüştürücü ile ya da direkt olarak bağlanan cihazların o değerleri vermesi gerekmiyor. Örneğin Mi Stick 4k için cihaz üzerinde seçilebilir en düşük ekran çözünürlüğü 480p 60hz. Yani cihaz bu çıkışı verebiliyor yeterki karşısındaki de alsın diye. O...
  18. Latte

Monitör destek birimleri genel olarak DP, HDMI, DVI ve VGA sıralamasında oluyor en son teknolojiden en temeline doğru. Yani eski bir monitör dediğinizde ve sadece VGA kablo ile dönüştürmeyi denediğiniz için DVI desteği var mıdır diye düşünmedim ben hiç fakat bu mesajı size yazan arkadaş şunu...
  19. Latte

Onu yapmıştır herhalde. Çünkü bu resmi gönderdiğimde kapalıysa açık açıksa kapalı yani mevcudun tersini uygulamasını önermiştim. Muhtemelen basit ve açıklayıcı bir nedeni vardır olmamasının ama keşke elinde farklı bir aktif dönüştürücü olsaydı. Her dönüştürücü her cihazda sorunsuz bir şekildeydi...
  20. Latte

Anladım sizin için gerçekten can sıkıcı olmuş. Monitörün eski de olsa ayar menüsü varsa ki oraya da bakmışsınızdır belki birşeyler vardır giriş çıkış birimleriyle alakalı. Kolaylıklar dilerim.

Geri