Arama sonuçlarınız

1. Thanos

Güne RAP bir şarkı bırak...

Yaşı yeten bilir. Ki eminim, burada bu anı bilen %70 oranında kullanıcı vardır. İki düşman kardeş Rap grubunu aynı stüdyo'ya getirmek; hangi akllı evvel'in fikriydi acaba(?) :) Boys AnılarVSFuat 🤨 :ROFLMAO:
  2. Thanos

Sizi çok kültürlü evrensel bir şarkı ile tanıştırayım; Ben üç dil saydım; İngilizce, İspanyolca, Rumence; Var mı arttıran? Yıllarca telefonun zil sesi olarak kullandım.
  3. Thanos

'' Güne bir RAP'' dedik ama bazı arkdaşlar ipin ucunu kaçırdı. O zaman ben de kaçırırım; Bananne. :)
  4. Thanos

😁
  5. Thanos

Bu şarkıya ilk defa '' Training Day''filminde denk gelmiştim, çok iyi filmdir bu arada. Bu şarkının enstrümental versiyonunu yıllarca telefon zil sesi olarak kullandım. Bu şarkı sana gelsin; Sayın Müdavim Üye @dehakan7 :)
  6. Thanos

Herhalde daha ötesi de yoktur. Bu Snoop Dogg, yanlış bilmiyorsam; Ya ABD'de bazı eyaletlere girişi yasak ya da bazı eyaletlerde konser vermesi. Bu aklıma geldikçe; Denzel Washington'ın'' İlk gün'' filmin'deki tekerlekli sandelyedeki torbacı rolü hafızamda beliriyor. :)
  7. Thanos

Sizi yıllar önce dinlediğim Rumen RAP Grubu ile tanıştırayım; B.U.G Mafia-Romaneste Çok sevdiğim başka bir şarkıları vardı ama adını hatırlamıyorum ama bu da güzeldir. Yıllar önce Rumen bir arkdaşım vardı; Kollarını omuzların öne doğru sirkeleyip; '' B.U.G Mafia' Derdi. Şimdi nerededir, ne...

Geri