Arama sonuçlarınız

1. patr0n

Cloudstream Kekik Eklentisine İnat Box Gelmiş

Muhtemelen o da iss kurbanı 😅
  2. patr0n

Şu an cloudstream içinde inatın spor kanalları harici çalışmıyor. Api değişti muhtemelen.
  3. patr0n

Ben hiç denk gelmedim dizipal ne zaman çalışmıyor dense bende hep çalışır vaziyette oluyo ya da denk geliyor. Kekik eklentiyi güncelledikce oto güncelleniyor benimki interet servis sağlayıcım da Vf olunca bu sayede sorun yaşamıyorum
  4. patr0n

Bende bir sorun yok iss kaynaklı da olabilir ben vodafone kullandığım için bi sıkıntı yaşamadım.
  5. patr0n

Bende cloudstream içinde ikiside çalışıyor. Rec tamamen çalışır vaziyette inatta sadece spor kanalları aktif gözüküyor.
  6. patr0n

Kullanmadığım için seyirturk hakkında bilgim yok. Eklenti için repo sahibine iletmeniz gerekiyor.
  7. patr0n

Umarım gelir hocam. Eklenti bana ait değil geliştiricisine söylemek lazım.
  8. patr0n

Bu vavoo sevdası nedir böyle anlamadım sonuçta o da apk uygulamalar gibi sağdan soldan yayın çekiyo 😅
  9. patr0n

Arka planda kendisi iniyo sonra ekrana geliyo güncelle seçeneğine basarak güncelleme yapabilirsiniz.
  10. patr0n

Rica ederim
  11. patr0n

Rica ederim, konuda belirttim hocam nasıl yapılacağını.
  12. patr0n

Sırf bu yüzden modladım ve forumda paylaştım demek ki o vakit faydalanamadınız :D
  13. patr0n

Konudan indirebilirsiniz hocam. https://forum.sinetech.tr/konu/guncellendi-sinewix-film-dizi-uygulamasi.399/ evet doğru bunlar hep tecrübe abi :D
  14. patr0n

Kekik resmen türk iptv uygulamalarına savaş açmış gibi hareket ediyor önce rec şimdi inat piyasada en eski ve en güncel uygulamaları topluyor ve reklamsız bir şekilde izletmeye çalışıyor ekstra web siteleride cabası. Film dizi için forumda modlayıp paylaştığım sinewix uygulamasını da eklemiş...
  15. patr0n

Şu an fark ettim dizipal vodafone internetimde açıyor ama tt internetimde açmıyor. Warp ile ttnet ile açabildim bilginiz olsun. Warp ile deneyin.
  16. patr0n

@Rayo Vallecano şu an kontrol ettim dizipal açılıyor bilginiz olsun domain değişirse kekik güncelleyince eklenti içinde oto güncelleniyor. Ek olarak dizimom siteside kekik'e ait orayada bakabilirsiniz.
  17. patr0n

Kendi isteğinizin cevabını yine kendiniz verdiniz hocam😅
  18. patr0n

Evet az önce kurulumunu yaptım, güncelleme notlarına baktığımda görsel olarak değişen bir şey yok sadece bazı hataların onarıldığı belirtilmiş.
  19. patr0n

Başlıkta belirttiğim üzere kekik eklenti içerisine inat box eklemiş haberi olmayan varsa haberi olsun diye konu dışında konu açıp bilgilendirmek istedim. İnat box eklentisini kurmak için ya repoyu silip tekrar ekleyin ya da CloudStream ayarlar sekmesine gidip en altta yer alan eklentiler...

Geri