Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://t.me/+SErQDCtW1tA3YzA0
bu tekegram kanalim usta gercekten kulanimayi dusunuyorsan buyur gel kapimiz herkese acik lakin herkes sunu bilsinki nasil bir m3u listesi oluyorsa apk larda hep aynidir bizler cine10 golgetv inat tv tum apk larin kendi ozel yayini yoktur hep internet ortaminda...
roket tv de benim orda iptv bolumu var ordaki kod olusumu icin binden fazla yapay zekaya kod yazdirdim 15, gunden fazla ugrastim eline kumanda alan yorumcu oluyo o kadar emek var saatlerce ugrasi var kimseden hakaret isitmek icin yapmadik pars tv yide velevki pars tv el emegi göz nuru ustamiz...
sagol usta bizim amacimiz ticari bi gelir veya birilerine rakip olmak degil bizimkisi tamamen hobby amacli ve bilgi birikimizi paylasmak iyi seyirler dilerim bizi tercih eden herkese
uygulamamiz acik ve aktif durumda bir kac arkadaşimiz kapalimi diye sormus her hangi bir sorun yok telegram kanalimizda hem bizi hemde baska apklari sorunsuz nasil izleyeceginiz gosteren video attik
hangi kanallar donuyo mesala
bagzi kullanicilarda hic yayin yok diye yaziyo resim atiyom video atiyom bende acmiyo yaziyorlar turktekekomun pisligini kabul etmiyorlar baska vodefon super online kulkanicilarina yaziyom kaymak gibi yayinlar ne donma ne takilma var diyorlar once bi netinizin...