Arama sonuçlarınız

1. parstv

PARS TV (İNDİRİLMEYE KAPATILDI)

https://t.me/+SErQDCtW1tA3YzA0 bu tekegram kanalim usta gercekten kulanimayi dusunuyorsan buyur gel kapimiz herkese acik lakin herkes sunu bilsinki nasil bir m3u listesi oluyorsa apk larda hep aynidir bizler cine10 golgetv inat tv tum apk larin kendi ozel yayini yoktur hep internet ortaminda...
  2. parstv

roket tv de benim orda iptv bolumu var ordaki kod olusumu icin binden fazla yapay zekaya kod yazdirdim 15, gunden fazla ugrastim eline kumanda alan yorumcu oluyo o kadar emek var saatlerce ugrasi var kimseden hakaret isitmek icin yapmadik pars tv yide velevki pars tv el emegi göz nuru ustamiz...
  3. parstv

reis linke giriyorsan dosya iner olmadi telegramdan indir
  4. parstv

sagol usta bizim amacimiz ticari bi gelir veya birilerine rakip olmak degil bizimkisi tamamen hobby amacli ve bilgi birikimizi paylasmak iyi seyirler dilerim bizi tercih eden herkese
  5. parstv

indirme linki yenilendi şikayet uzerine apk yi indirmeden sildirmişler
  6. parstv

gercek 1080 p kalitesinde derby tum izleyicilerimize teşekkur ederim
  7. parstv

uygulamamiz acik ve aktif durumda bir kac arkadaşimiz kapalimi diye sormus her hangi bir sorun yok telegram kanalimizda hem bizi hemde baska apklari sorunsuz nasil izleyeceginiz gosteren video attik
  8. parstv

yesilcma xxx olanlar vpn istiyo usta onlar
  9. parstv

telegram linki ekledim ilk sayfaya orda gerekli gorseller var
  10. parstv

hangi kanallar donuyo mesala bagzi kullanicilarda hic yayin yok diye yaziyo resim atiyom video atiyom bende acmiyo yaziyorlar turktekekomun pisligini kabul etmiyorlar baska vodefon super online kulkanicilarina yaziyom kaymak gibi yayinlar ne donma ne takilma var diyorlar once bi netinizin...
  11. parstv

linkte sikinti yok usta
  12. parstv

uc bardan birine ok dese girecek ana sayfaya yapacak bir seyimiz yok kumanda belirgin olmasi icin tum apk sifirdan yazilmasi lazim oda cok uzun is
  13. parstv

linki yeniledim iyi seyirler
  14. parstv

bu zamana kadar indiren dostlar bize yeter

Geri