Arama sonuçlarınız

1. dehakan7

🚗 Ocak 2025 Türkiye’de en çok satılan sıfır elektrikli otomobiller belli oldu

Evet bu ay içinde sipariş açılır mart nisan gibi gelir yeni model ülkemize :)
  2. dehakan7

Henüz elektrikli araç keyfini konforunu tam olarak anlatamıyoruz , onun için bir ön yargı var ama zamanla değişecek durumlar :)
  3. dehakan7

Selam @nts02 Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri üzerinden aldım verileri. Link : Pazar - Perakende Satışlar
  4. dehakan7

Selam @ayhank Hoca camide :) şaka bi yana internette elektrikli araçlarla ilgili çok kaynak var , zaman buldukça okuyorum konu çok heycan verici teknolojiyi seven biri olarak takip ediyorum ...
  5. dehakan7

Batarya yapan yerler var, yeni bataryalar zaten parça olarak da yenilenebiliyor tamamını değiştirmeye gerek yok , yıpranan kısım değişip kullanılabiliyor, hatta çinde sırf bu işleri yapan yerler var eski batarya topluyorlar yenileyip satıyorlar örnek CATL
  6. dehakan7

Çinlilere yapılan vergi sonrası getirmek ve satmak zorlaştı bayiler ellerindekini satıyor , yenileri gelmedi zaten...
  7. dehakan7

2025 Ocak ayında Türkiye’de en çok satılan sıfır elektrikli otomobil modeli, 1.570 adetlik satışla Togg T10X oldu. İkinci sırada karşımıza 494 adetlik satışa ulaşan BYD Atto 3 çıkıyor, üçüncü sırada ise 408 adetlik satışla KG Mobility Torres bulunuyor. Ocak ayı için Tesla’dan herhangi bir...

Geri