Arama sonuçlarınız

1. Thanos

Kenidini güncelleyen M3U listesi.

Öyle bir'' checker var'' diyorlar ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Bildiğim yok.
  2. Thanos

Dostum, bu yazıyı en başa boşuna sabitlemedim. Seni kast etmiyorum ama yazı da burada!
  3. Thanos

Farklı kanalları deneyin, öteki listeleri deneyin, VPN ile deneyin. :)
  4. Thanos

Bende VPN'siz. VLC ile deneyin! Bir de isterseniz VPN kullanın.
  5. Thanos

Rica ederim. Bende çalışıyor, belki size VPN gerekiyordur. Diğer arkadaşlar da yorumlarda belirtebilirler. Belki, sadece belirli ISS'lerde çallışıyordur.
  6. Thanos

Forum, biraz sessiz gibi(?) 1. Sayfadaki listeleri güncelledim, bakınız. Açıkalamayı okumayı unutmayın!
  7. Thanos

Eğer VPN kullandırtmadan Proxy Web sayfası üzerinden açabiliyorsan; hiç bu liste ile uğraşma sana Vavoo listesi vereyim; bunu insanlara VPN'siz açtır; Be lagend! :) Al sana vavoo listesi( https://archive.org/download/vavoo-kategori-list/Vavoo-Kategori-List.m3u ) ama bende denettirme, ben zaten...
  8. Thanos

Hayır. Ben sana un verdim, sen de baklava yaptın. Benden çıktı artık . :)
  9. Thanos

Eline sağlık, olmuş. Şimdi bunu güzel bir başlık ve açıklayıcı bir metinle kendin paylaş. Senin emeğin, senin konun olsun.
  10. Thanos

Evet bak, Chrome'da HLS player yüklüyken uzantı da M3U8 olunca açar. Bu tek kanal mesela ( http://4f6dc716.ottrast.com/iptv/TAT54TC3CE8PRG/9314/index.m3u8 ) Tarayıcıya attın mı çalışıyor. Öteki türlü M3U olunca indiriyor.
  11. Thanos

Liste doğru yüklenmiş M3U olarak ama kanal akışları M3U8 Olması lazım bildiğim kadarıyla. Direkt açmak yerine indirmeye çalışıyor akışı.
  12. Thanos

FetchV-M3u8/HLS video indirici de olabilir. HLS Player- M3U8 Streaming player de olabilir. Chorme mağazasında bunlara benzer çok uygulama var. Seni yanıltmak gibi olmasın ama tek akış uzantısı M3U olmayacak- M3U8 olması lazım, yoksa akış sağlanmıyor.
  13. Thanos

Şu anda ben de bir sürü eklenti denedim Chrome'da ama açmadı. Dosyayı görüyor ama açmıyor . Sadece indiriyor. Sanırım uzantısını M3U değil, M3u8 yapman lazım.
  14. Thanos

Niye kızayım?! Eline sağlık güzel olmuş ama Chroma hangi eklentiyi kurulacağını da açıklarsan güzel olur. Ben biliyorum da sen yaz. :)
  15. Thanos

İkinci bir liste daha ekledim, lütfen birinci saydan bakın ve açıklmayı okuyun.
  16. Thanos

Olmaz. M3U; M3U8'lerden oluşan bir oynatma klasörüdür. M3U8'ler tek akış dosyasını ifade eder. Belki sizin İnternet Servis Sağlayınız bu adresi banlamıştır, VPN ile deneyin.
  17. Thanos

Kodi ayarlarına hakimseniz oradan da açılır. PC'de VLC, Android'de Televizo; Televizo full türkçe 1.9.4.0 apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.). Ya da deneme/yanılma yöntemi ile diğer players da kullanabilirsiniz.
  18. Thanos

Teşekkür ederim, bende yok ama forum içinde vardır. Bu kısma göz gezdirin; M3u Listeleri
  19. Thanos

VLC'de deneyin.
  20. Thanos

Tivimate kullanmadığım için bilemiyorum, Sayın Müdavim üye. :)

Geri