Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam mesajı yeni gördüm kusura bakmayın, şu an sadece Vodafone ve benzeri servislerde çalışıyor tt gibi servisler vpn istiyor. Nasıl oldu bilmiyorum ama böyle saçma bir şey oldu günceller miyim bilmiyorum şimdilik duruyor böyle.
Apklardan link çeken apklar var evet ama genelde vpn üstünden bağlantı sağlarlar e haliyle tv apklarıda vpn engeli oluyo. Vpn üzerinden olmayanlar ise size tam linki vermez.
hocam teşekkür ederim, link kopyalama çalışıyor linkin üstüne basılı tutup seçeceksiniz ve kopyala diyeceksiniz, hala çalışmıyorsa cihazdan play store giderek android sistem webview uygulamasının güncellemesi var ise kontrol edin ve güncelleyip deneyin.
Hocam android tv kullanan sizsiniz siz bir yöntem bulun ben ne android tv nede box kullanmadığım için maalesef bilgim yok fakat tavsiye verebilirim bir mouse yardımı ile linkleri kopyalabilirsiniz..
Hocam işim gücüm yok kötü yazılım mı yayacağım şayet böyle bir şey yapacak olsam emin olun burada ki üyelere yapmam malum yaş ortalaması oldukça yüksek ve kandırılmayı hak etmiyosunuz o yüzden sizleri hacklemek gibi niyetim yok olmadı olmayacak rahat olabilirsiniz anlatabiliyorum demi :)
Apk indirdikten sonra linkler kopyalanıyo bunda sorun yok ek olarak günlük paylaştığım linkleride indirmeden kopyalamak için konuda günlük güncelleme yapıyorum oradan link alabilirsiniz :)
Benim size verdiğim linklerin hepsi çalışıyor konuda da sürüsü ile link mevcut dün geceden beri sadece link soruyosunuz yardımcı oluyoruz inatla link soruyosunuz daha fazla link sormayın cevap vermeyeceğim konudan alın ve anlattığımız şekilde kullanın ya da direkt hazır apk dosyaları mevcut rec...