Arama sonuçlarınız

1. patr0n

IpTv linkleri için apk yaptım

Eyvallah abi cansın :D Zaten ne uyku düzeni ne bir şey kaldı iyice pert oldum. :D
  2. patr0n

Bilmiyorum hocam
  3. patr0n

Abi uykusuzum yav gözümden kaçmış 😂
  4. patr0n

Güncellendi eksininin silinip bunun kurulması gerekiyor. patr0nLinkler.apk
  5. patr0n

Sebebini belirttim hocam
  6. patr0n

Sitede yaptığım paylaşımların aynısı var içinde direkt buradan da aynı linkleri alabilirsiniz uygulamayı şu an güncellemeyi düşünmüyorum.
  7. patr0n

Hocam mesajı yeni gördüm kusura bakmayın, şu an sadece Vodafone ve benzeri servislerde çalışıyor tt gibi servisler vpn istiyor. Nasıl oldu bilmiyorum ama böyle saçma bir şey oldu günceller miyim bilmiyorum şimdilik duruyor böyle.
  8. patr0n

Ben teşekkür ederim.
  9. patr0n

Apklardan link çeken apklar var evet ama genelde vpn üstünden bağlantı sağlarlar e haliyle tv apklarıda vpn engeli oluyo. Vpn üzerinden olmayanlar ise size tam linki vermez.
  10. patr0n

Oradan da play store girerek android sistem webview uygulamasının güncellemesini kontrol edebilirsiniz. Ben teşekkür ederim hayırlı geceler.
  11. patr0n

hocam teşekkür ederim, link kopyalama çalışıyor linkin üstüne basılı tutup seçeceksiniz ve kopyala diyeceksiniz, hala çalışmıyorsa cihazdan play store giderek android sistem webview uygulamasının güncellemesi var ise kontrol edin ve güncelleyip deneyin.
  12. patr0n

izlemek için değil bu linkler var içinde
  13. patr0n

Hocam android tv kullanan sizsiniz siz bir yöntem bulun ben ne android tv nede box kullanmadığım için maalesef bilgim yok fakat tavsiye verebilirim bir mouse yardımı ile linkleri kopyalabilirsiniz..
  14. patr0n

Tamam siz indirip kullanmayın benim zaten bi çıkarım yok sıkıntı yok yani keyfiniz nasıl isterse :)
  15. patr0n

Hocam işim gücüm yok kötü yazılım mı yayacağım şayet böyle bir şey yapacak olsam emin olun burada ki üyelere yapmam malum yaş ortalaması oldukça yüksek ve kandırılmayı hak etmiyosunuz o yüzden sizleri hacklemek gibi niyetim yok olmadı olmayacak rahat olabilirsiniz anlatabiliyorum demi :)
  16. patr0n

Apk indirdikten sonra linkler kopyalanıyo bunda sorun yok ek olarak günlük paylaştığım linkleride indirmeden kopyalamak için konuda günlük güncelleme yapıyorum oradan link alabilirsiniz :)
  17. patr0n

Benim size verdiğim linklerin hepsi çalışıyor konuda da sürüsü ile link mevcut dün geceden beri sadece link soruyosunuz yardımcı oluyoruz inatla link soruyosunuz daha fazla link sormayın cevap vermeyeceğim konudan alın ve anlattığımız şekilde kullanın ya da direkt hazır apk dosyaları mevcut rec...
  18. patr0n

İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın 😅
  19. patr0n

Oo @Harun hocam merhaba 😅

Geri