Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saate bakmıştım mesajı görünce ama seni yormamak için esprimi yaptım kaçtım kardeşim 😁
Bayram geçene kadar sana bulaşmıyorum dikkat edersen ne mesaj ne başka birşey. Yorgun olabileceğin için böylesi daha iyi dedim hatta 😅
Mantıklı, bu yüzden kullananlardan bu konuda da çok soru alacaksın her ne kadar paylaştığında açıklamış olsan da. Biliyorsun Googlepatr0n olmuşluğun bile oldu;))
En doğrusunu bilir ve bulursun diye düşünüyorum. Zaten anladığıma göre ilk amacı senin işini kolaylaştırmak istemen. "Oldu" dediğin anda bitmiştir zaten ;)
Beta olduysa kullanıma sunulur tabi en azından geliştirmeye yardımı olur kullananların hata, kullanış, performans vb. Burayı kendi GitHub'ın gibi kullanırsın işte ;))
Ben versiyonu 1.0.0 olarak ayarladım oysa çok değiştirdim ama release 1.0.0 uygun dedim yoksa telefona kurup güncellendiklerimle en az 3.0.1 hak ediyor hahaha ;))
Kod sayfasında üste bu kodu ekleyip
registerForContextMenu(webView)
Alta bunu ilave edip denesen olur mu acaba?
@Override
public void onCreateContextMenu(@NonNull ContextMenu menu, @NonNull View v, ContextMenu.ContextMenuInfo menuInfo) {
super.onCreateContextMenu(menu, v...
Biz kullanıcıyız ve sahibi var sonuçta buranın o yüzden onlardan izinsiz yapılmaması gerekiyor diye düşünüyorum. Belki hiç taraftarı değildirler bunun. Zira önce direkt anasayfadan başlanacak şekilde yapmıştım yani sinetech.tr anasayfası ve oradan buraya geçilebiliyordu. Sonra sadece forum için...
Yani Android studio ile sıfırdan yapmış olursak eğer birgün o zaman olabilir. Şimdilik senin "geliştirici patron" sıfatından yararlanıp burada dursun derim. Zaten birileri arama kısmına forum APK falan diye arama yaparsa sonuçlarda çıkar ki umarım arama alanı daha sık kullanılır çünkü o yokmuş...
O zaman şimdilik böyle paylaşayım. Üşenmezsek studio ile geliştiririz diyerek sunalım. @Sinetech olmaz derse siler ve uyarır zaten ;))
Full sürüm ama demo gibi düşünebileceğiniz Sinetech Forum uygulamasını indirmek için tıklayın. (30 gün sonra indirme bağlantısı silinir. Gerekirse tekrar...
Telefondan bir tane yaptım, düzenlemeler ile İngilizce de olsa linklere tek tıkla tarayıcıdaki gibi kendi içerisinde ilerleyip yönlendirme ekranı açılmasını ya da basılı tutunca linki kopyala ya da tarayıcıda aç seçeneği ekledim. Laptopta yapmaya üşendim dersem yeridir;)) Yoksa android studio...
Güzel bir düşünce ama işlevsellik olarak forum gönderisi ile pek bir farkı olmadığı için benim tercihim forumda link paylaşmanız. Nerdeyse tamamını sorunsuz bir şekilde kullanabildiğim için teşekkürler.
Uyarı olarak gelen bildirimi de paylaşıyorum, bahsettiğiniz nedenden dolayı oluşan.