Arama sonuçlarınız

1. C

Yardım Android tv lerde ses sorunu nasil gider

Televizyonunun marka modeli nedir? Eğer televizyonunda Dts passthrough varsa hdmi üzerinden 5.1 sesleri tvye çözdürebilirsin.
  2. C

İlk defa duydum.
  3. C

cihazınızın sitesinden Benim cihazın patchi size yaramayacaktır. Benim Atlanta 4K cihazının Dts, 5.1 ses patch dosyası Magic_Audio_7.1_v2018.01.17.apk Ayrıca aşağıdaki ses.apk dosyası da olabilir. https://update.atlanta.com.tr/?dir=Atlanta%20Uydu%20Al%C4%B1c%C4%B1/4K/Uygulamalar
  4. C

Bunu geçmenin 3 yolu var. 1. cihazınız için patch var mı, buna cihazınızın sitesinden bakmalısınız. Benim cihaz Atlanta android uydu cihazıydı, patch ile ses alabildim. 2. harici player (vlc gibi) kullanmalısınız. 3. Dts destekli Tv veya harici ses cihazı kullanmalısınız. Digital optik kablo...
  5. C

Bunun sebebi android box firmalarının Dts ses kodeği için para ödememeleri. Bazı cihazlara bu kodek sonradan eklenebiliyor. Vlc ise dahili Dts ve diğer ses kodeklerini içerdiği için her sesi açabiliyor. O yüzden tivimatenin ses açamadığı kanalı harici vlc ile açtığımızda ses geliyor. Android...

Geri