Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam sizler biraz fazla şey istiyosunuz gibi :)
Hem reklamsız hem virüssüz diye bir olay yok, bu uygulamaların bi koruması var bu korumayı kırınca virüs uyarısı vermesi doğal.
Dilerseniz kendi sitesinden orijinal apk dosyasını indirip reklamlı olarak kullanabilirsiniz ya da dns ile reklam...
estağfurullah, siz bi anda o şekilde mesaj atınca muhtemelen o da yanlış anlayıp cevap vermiş bulundu.
şimdi buraya modlu link bırakırım da yasak maalesef..
acaba siz upload edilen siteden virüs indirmiş olabilir misiniz ? çünkü hem orijinalini denedim hemde bizzat kendim modlayıp denedim bir sorunla karşılaşmadım o yüzden sordum başınızdan geçen olay nedir diye.
Hocam maalesef burada paylaşılan dosyaların onaydan geçme ihtimali yok o kadar dosyayı kim kontrol edecek ? Üstelik modlanan bir uygulamada virüs uyarısı almanız çok doğal bunu bile bile indirmeniz gerekiyor. Siz indirirken upload edilen site yüzünden virüs indirirseniz buda sizin sorumluluğunuz...
VirusTotal
Bu benim modladığım sürüm bakın 6 tane gözüküyor ama kendi modladığım uygulamaya neden virüs koyayım üstelik hiç bir yerde paylaşmamışken şayet paylaştığım uygulamalarda da virüs koymuyorum ama işten anlamayan herkes her gördüğü sonuca virüs damgasını vurup geçiyor :) virüs gözükmesi...
Bilmiyorum hocam ben inat kullanmıyorum sadece modladım apk olarak duruyo. Benim yöntemim farklı. Siz korumasını kırmadan modlamaya çalıştınız o yüzden çalışmıyor açılır ve kapanır direkt ya da açılır imat simgesi gözükür sonra kapanır tekrar girerseniz ekranda simge dönüp durur bu da korumayı...