Arama sonuçlarınız

1. patr0n

Öneri İnat BOX V14.0 Reklamsız

Elhamdülillah daha aklımı yitirmedim.. 😅
  2. patr0n

Kendi kendimi neden zehirleyim 😅
  3. patr0n

Hocam sizler biraz fazla şey istiyosunuz gibi :) Hem reklamsız hem virüssüz diye bir olay yok, bu uygulamaların bi koruması var bu korumayı kırınca virüs uyarısı vermesi doğal. Dilerseniz kendi sitesinden orijinal apk dosyasını indirip reklamlı olarak kullanabilirsiniz ya da dns ile reklam...
  4. patr0n

Evet bildirim gelmiş.
  5. patr0n

herhalde bi ben ısınamadım bu uygulamaya :D
  6. patr0n

estağfurullah, siz bi anda o şekilde mesaj atınca muhtemelen o da yanlış anlayıp cevap vermiş bulundu. şimdi buraya modlu link bırakırım da yasak maalesef..
  7. patr0n

yeltenirse modlar şutlarım sana abi :D
  8. patr0n

başka uygulama deneyin hocam inat harici bir sürü alternatif var
  9. patr0n

ha alışkanlık yani anladım tamamdır.
  10. patr0n

acaba siz upload edilen siteden virüs indirmiş olabilir misiniz ? çünkü hem orijinalini denedim hemde bizzat kendim modlayıp denedim bir sorunla karşılaşmadım o yüzden sordum başınızdan geçen olay nedir diye.
  11. patr0n

sizde maşallah inatı çok fazla savunuyosunuz bu bağlılık nerdendir diye sorsam ayıp olmaz heralde
  12. patr0n

Hocam bu kanıya nereden vardınız müsaitseniz tam olarak yaşadığınız olayı anlatır mısınız ?
  13. patr0n

Hocam maalesef burada paylaşılan dosyaların onaydan geçme ihtimali yok o kadar dosyayı kim kontrol edecek ? Üstelik modlanan bir uygulamada virüs uyarısı almanız çok doğal bunu bile bile indirmeniz gerekiyor. Siz indirirken upload edilen site yüzünden virüs indirirseniz buda sizin sorumluluğunuz...
  14. patr0n

Muhtemelen virüs indirdiniz. Çünkü bu dosya apk dosyası sizin indirdiğiniz msi dosyası Windows için bir setup paketidir.
  15. patr0n

https://forum.sinetech.tr/konu/inat-box-v14-0-reklamsiz.2222/
  16. patr0n

forumda reklamsız sürümü mevcut onu kullanın hocam
  17. patr0n

kodu bypass ederek hocam şimdi anlatmaya kalksam ben anlatmaktan siz okumaktan yorulursunuz :D
  18. patr0n

VirusTotal Bu benim modladığım sürüm bakın 6 tane gözüküyor ama kendi modladığım uygulamaya neden virüs koyayım üstelik hiç bir yerde paylaşmamışken şayet paylaştığım uygulamalarda da virüs koymuyorum ama işten anlamayan herkes her gördüğü sonuca virüs damgasını vurup geçiyor :) virüs gözükmesi...
  19. patr0n

Bilmiyorum hocam ben inat kullanmıyorum sadece modladım apk olarak duruyo. Benim yöntemim farklı. Siz korumasını kırmadan modlamaya çalıştınız o yüzden çalışmıyor açılır ve kapanır direkt ya da açılır imat simgesi gözükür sonra kapanır tekrar girerseniz ekranda simge dönüp durur bu da korumayı...
  20. patr0n

Hocam yukarıda o virüslerin sebebini anlattım korumasını kırmak için kullandığımız yöntemden dolayı böyle bir sorun çıkıyor.

Geri