Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@laske inat için reklamsız veya modlu kullanmaya gerek yok eğer onu kullanmak istiyorsanız yani.
Reklamlar rahatsız ediyorsa ve PC emulatör içinse reklam engelleyici DNS kullanın PC'de veya emulatöre yükleyin sadece ona etki etmesi için. Ben kendi bağlantısı ile olanı indirip bu şekilde...
Tebdir amaçlı uyarıyor olabilirler, hoş görün.
Zaten bilinçli kullananlar risklerini bile bile kullanım kolaylığından dolayı kullanıyorlar.
Sizler gibi olmayıp, neyin ne olduğunu bilmeden kullanmaya çalışanlar için önceden dikkatli olmalarını söylemek normal bir uyarı.
Siz memnunsanız tadını...
Doğru diyorsunuzdur mutlaka. Ben hem telefona hem de android box'a kurup kullanıyorum ve dediğim gibi telegram hakkında bilgim yok sadece forumda gördüğümü hatırlıyorum telegramdakinin farklı olduğu söyleniyordu. Yani kesin olarak bildiğim birşey değil. Telegram kullanmadığım için de ne dersem...
Telegramı bilmiyorum ama oradan indirilen farklı bir uygulama gibi duruyor.
Ben çok öncesinden kurduğum uygulama içindeki apk adresi neyse oradan kuruyorum hep. Orada ayrıca sadece X adresi var hiç telegram falan görmedim şimdiye kadar.