Arama sonuçlarınız

1. Gargamel

Vavoo.tv - Premium - Tüm Dünya Kanalları Tek Çatı Altında!

Selam üstadım. kopyalama mümkün olmuyor bir de ES File Explorer Pro nerden indirip onunla çalışacağız eğer gerçekten insanlara yardım edecek yol göstermek istiyorsunuz işlemin adım adım tamamını yazın tabi zahmet olmazsa her kes sizin kadar her yolu bilmeye bilir tabi zahmetli meşakkatli olacak...
  2. Gargamel

kopyalama işlemi sorunlu zor mümkün olmuyor bir de ES File Explorer Pro nerden indirip onunla çalışacağız madem insanlara yardım edecek yol göstermek istiyorsunuz bari tam yapın. Şimdiden Teşekkür ediyorum.
  3. Gargamel

Aynen kopyalama mümkün olmuyor bir de ES File Explorer Pro nerden indirip onunla çalışacağız madem insanlara yardım edecek yol göstermek istiyorsunuz bari tam yapın. Teşekkür ediyorum.
  4. Gargamel

Yok kardeşim gerekseydi yazardık herhalde..
  5. Gargamel

Bu linki Vavoo.to-2.m3u tivimate Veya diğer iptv playerlerle de televizo gibi ekleyip izleye bilirsiniz
  6. Gargamel

Bunun bir çok nedeni olabilir internet hızınız yetersiz kalıyor olabilir kullandığınız iptv player tv box'sunuz ve benzeri nedenler etki edebilir
  7. Gargamel

Ekledim oldu izliyorum . Çok teşekkürler sağolun varolun. Her şey gönlünüzce olsun.
  8. Gargamel

Selamlar arkadaş tivimateye hangi url veya m3u diye eklediniz yani o bağlantıyı paylaşır mısınız. Şimdiden çoook teşekkür ediyorum.
  9. Gargamel

Çok teşekkürler. Evet Sinetech yayınlanmalı bu herkes soruyor umarım üstat farkına varır nasıl kolay kurulur diye bir video yapar herkese böylece yardımcı olmuş olur elinize emeğinize sağlık iyiki varsınız.

Geri