Arama sonuçlarınız

1. Ferhattas

Vavoo.tv - Premium - Tüm Dünya Kanalları Tek Çatı Altında!

Xiaomi mi box kullanıyorsanız eğer o sebeple hata veriyor olabilir. Üstteki mesajda da bir arkadaşımız yazmış
  2. Ferhattas

Anladım hocam maalesef o konuda bilgim yok üzgünüm
  3. Ferhattas

Sorun tam olarak nedir ? İlk mesajdaki adımları dikkatlice takip ettiniz mi acaba?
  4. Ferhattas

Direkt play store'dan indirebilirsiniz. Kolaylık olması açısından linki buraya ekliyorum
  5. Ferhattas

Hocam ben uygulama olarak x-plore uygulaması ile yaptım kopyalama işlemini. Bu sayede .rar dosyasını da açarak direk kopyalayabildim. İlk mesajda da anlatıldığı gibi bütün adımları dikkatlice takip ettiğimde kopyalanacak hedef klasöre geldiğimde zaten uygulama bir uyarı veriyor erişim yetkisi...
  6. Ferhattas

Estağfurullah yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  7. Ferhattas

Buradan ulaşabilirsiniz. Ekteki m3u dosyayı indirip tivimate'ye eklediğiniz zaman çalışıyor.
  8. Ferhattas

Evet ama uygulama mükemmel ve aynı zamanda tivimate ile m3u listesini de değerlendiriyorum o da aynı zamanda harika performans veriyor teşekkürler hocam @RedbaroN
  9. Ferhattas

Language değişikliği ayarlarda olması lazım. Çokta değiştirmeye gerek yok gibi  ------------- Aynen ama almanca biraz garip geliyor o yüzden ingilizce ile değiştirdim. Ama sormak istediğim bir şey var, arada sırada uygulama hata veriyorbu normal mi?
  10. Ferhattas

muazzam bilgi çok teşekkürler. başka uygulamalar için de olursa merakla bekliyorum. son olarak uygulamayı Türkçe yapmanin bir yolu var mı?

Geri