Arama sonuçlarınız

1. Koko Kome

Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

Emeğinize sağlık. Bir şekilde "Favoriler" kısmı eklenemez mi? Mesela Müzik içinde alfabetik sıralanmış 272 kanal var. Bir kanaldan ötekine geçmek epey meşakkatli ,örneğin Dream Türk kanalı en başlarda , TRT Müzik kanalına gitmek için 200 kanal geçmek lazım. Örnek olarak Televizo 'da olduğu...
  2. Koko Kome

Bendeki sürüm : 5.6.7 son sürümmüdür ? Yoksa yenisini indirmeye gerek var mı?
  3. Koko Kome

Emeğini görüyorum, haddim değil ama takdir de ediyorum. Sadece acaba bir tuş olsa da ona tıklasak güncellemeyi alsa diye kendi kendime düşündüm. Değişik günlerdeki yeniden yüklemeler pek rahatsız etmese de, 3-4 bölümünü izlediğim dizinin bir sonraki bölümünü izlemek için APK yi silmek ve...
  4. Koko Kome

Birader uygulanan çok güzel, kullanıyoruz, teşekkür ediyoruz ama 1 ayda 4 kere de eski versiyonu silip yeni versiyonu yüklemek biraz çok oldu.
  5. Koko Kome

Bir kaç ayrı kategoriden kanalları bir araya getirebileceğimiz FAVORİLER gibi bir yer yapmak mümkün mü?
  6. Koko Kome

3 saat önce çalışan şey şimdi çalışmıyor. Ekranda sadece Telegram'a gel yazısı var.

Geri