Arama sonuçlarınız

1. R

Öneri ##Film-Dizi Tavsiye ## Sağlam 💪Kenarda köşede kalmış >bilinmedikler< (titanik akıl oyunları piyanist dövüş clubü vb değil 😄 )

Bu Filmi gerçekten alkol etkisi altında çekmişler bir yazıda okumuştum teşekkür ederim paylaşım için 🙂🙏
  2. R

Öneri ##Film-Dizi Tavsiye ## Sağlam 💪Kenarda köşede kalmış >bilinmedikler< (titanik akıl oyunları piyanist dövüş clubü vb değil 😄 )

Kore yapımı , Amazon prime dizisi Ben ne izledim böyle dedirtecek türden 👑 Death's Game Film Konusu Yaşadığı zorluklar sonucu intihar etmeyi düşünmeye başlayan bir adam, Ölüm ile yüz yüze gelir. Ölüm, ona yaşama şansı vermek için 13 farklı hayatta ölümü deneyimlemesini gerekli kılar.
  3. R

Bir tane daha gelsin Dikkat! Yanlız bu film her babayiğitin harcı değildir hayatı sorgulatır . Lionel Shriver’ın ödüllü romanından uyarlanan filmde, Oğlunun seri katil olduğu ortaya çıkan bir annenin yaşadığı duygusal çöküş anlatılıyor.
  4. R

Benden Bir tane gelsin sonra teşekkür edersiniz kesinlikle izleyin tavsiye ederim 🙏🙂🖐 Konusu ; Ben Cash, ABD’nin Kuzeybatı Pasifik ormanlarında, 6 çocuğu ile beraber bir kabinde medeniyetten izole bir hayat yaşamaktadır. Bu izole ortamda ebeveynlik, kendi doğrularını yaratmıştır ve çocuklar...

Geri