Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konuyu ekrana taşıyalım merak edip girip baktım takipteyim :) filimler çok iyi artıyor ama keşke bunların listesini de 1 görsel olarak 3 4 sayfa eklesen güzel olur jpg olarak girince klasör de gözükse
ben al pacino jack nicholson de niro gibi iyi oyunculardan filan atıyorum al pacino klasörü 7 8 filmi tarzı gibi ne biliyim baba tarzı seriler ekliyebilrmisin diye sordum
dizi olarak paylaştıkların da alt yazı yok onu söylemek istedim içerik den ziyade sanırım silo da öyleydi
bu...
var mı hocam benım isteklerde bir hareket bide yeni eklediklirini guncelleme zamanı isim olarak paylaşman mümkün mü? yada listen var mı böyle hangi filimler ekli çok fazla olunca en azından listeye bakıp görebilicegimiz mesela 1 tane görsel olarak onu da yapsan hani kapak fotoğrafı filan gibi...
hocam şu baba serisi sacrface köpeklerin günü bir al pacino de niro filan girsen güzel olur eline sağlık yok yok sanırım imdb ilk 100 nerdeyse hepsi varjack nicholson filan böyle bir kaç yıldız isim de girsen klas olur eline sağlık
hocam güzel yapmışsın güncellendikçe şu sayıdan şuna çıktı ayzarsan iyi olur ne sıklıkta guncelliyosun bilmiyorum :) bide şu serileri dagıtmasan da olabilir klasör çogalınca baya ekran doluyor :) şuan bile baya dolu şunun guncel devam eden imdb yuksek puanlı dizilerini hatta yapabilirsen onları...
bu hangi player pc de hocam ? bide geçen sordum bunları hangi siteden alıyosan paylaşabilirmisin bende yapıyorum 2 ses fılanlı site bulamıyorum veya diziler için eger varsa kullanırım?
hocam guzel çalışma bende bazı sitelerden bu şekılde yapıyorum dual ve gömulu yazı muhhabeti zor bulunuyor yanı ya trk ya ıng ve altyazı gömulu olursa box da rahat oluyor harici altyazı vlc pc de kolay ama ötekı turlu olmuyor senin siteyi söyleme imkanın var mı ?