Arama sonuçlarınız

1. dehakan7

🚛 Euro Truck Simulator 2 Türkiye haritası yeni...

Selam @cratos09 bende bu oyunu çok seviyorum ve takip ediyorum, sen doktora tezim deyince aklıma geldi , oyun bölümüne bir başlık açsan tr yollar eklentiler otobüs ve tırlar direksiyon ayarları vs şöyle kapsamlı bir rehber yapsan , çünkü çok arkadaş var forumda oyunun kurulumunda takılıyor...
  2. dehakan7

yok rica ederim de , benimde incelemem lazım yeniden galiba, bende epey zaman önce yaptım youtube üzerinden 8-10 video bakıp öğrenmiştim :)
  3. dehakan7

Kurulum videosu var inceleyin lütfen.
  4. dehakan7

Konu başında vemiştim link yine veriyorum https://forum.sinetech.tr/konu/euro-truck-simulator-2-turkiye-haritasi-yeni.2071/ ayrıca gamepad ve klavye ile çok zor yada keyifsiz oluyor tavsiyem en uygunu da olsa direksiyon seti bende var ama bunu alıcam gelsin diye bekliyorum ülkemize HORI...
  5. dehakan7

Bir de şuradan bakın ...
  6. dehakan7

Mod olarak kurmanız gerek link veriyorum inceleyin lütfen.
  7. dehakan7

Türkiye dahil bir çok ülkenin haritası güncell halde yapılmış oyun modu kıbrıs yuninanistan fransa isviçre bulgaristan ispanya polonya gibi çoğu avrupa ülkesinin yeni güzargarh ve yerleşim alanlarınında dahil olduğu popüler yerleri bu modda bulabilirsiniz. tüm dlc spn sürüm ets 2 oyunu ile tam...

Geri