Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşım Promods ta sadece İstanbul,Edirne Kırklareli,Tekirdağ var Türkiye'de Araç Kullanmak istersen Tır,Otobüs,Araba hatta Motorsiklet Roex sanderd Haritasını Kuracaksın Yada Bizim Türk Yapımcımız Alp in Oyuncuyuzbis TR Haritasın Kuracaksın Otobüsü indirip istediğin Firmanın skini kaplayıp...
Slm dehakan7 Söylediğiniz aklıma yattı ama Beni üyeyim Siteyi Kullanmayı Yeni öğreniyorum Biraz ilerleme Kaydedeyim Seve Seve Yardımcı olurum, Bakarsın Yeni Arkadaşlarla Toplanır Konvoy odasında(8 Kişilik) yada Multi Pleyerde (sınırsız Kişi) Direksiyon sallarız, Bence iyi olur Bu arada Bende...
ETS 2 Benim Doktora Tezim :) Yıllardır Oynayan Biri olarak Şunu Söylemeliyim BULAŞMAYIN Bağımlısı olursunuz:) o kadar Süper Bir Oyunki içine girmeyen Bilmez Tüm Avrupayı görmüş Biri olarak diyorumki oyun binalar caddeler inanın birebir aynı, Bu işinDuayenleri Hilmi Şahin, Berkay İkizoğlu, Şöför...