Arama sonuçlarınız

1. Lapsetur

🚛 Euro Truck Simulator 2 Türkiye haritası yeni...

Oyunu kurdum. Modlarıda kurdum. İlk yükümü teslim ettim. Klavye ile oynaması çok zor. Modlardan bişi anlamadım TR haritası yok malesef. Oyunu çok güzel fakat klavye ile zor olduğu için geri kaldırdım oyunu
  2. Lapsetur

Valla inceledim beceremedim. Genelde beceririm böyle şeyleri bu sefer olmadı Fazla vaktimde yoktu zaten. Akşama tekrar bakarım. Olmadı Anydesk İD'mi veririm benim makinaya bağlanır yaparsınız sevinirim (biraz emrivaki olacak :) )
  3. Lapsetur

O direksiyon setini alırsam eve sokmazlar beni. 50K fiyatı var https://gizala.com.tr/hori-force-feedback-truck-control-system-pc-urun7029.html?srsltid=AfmBOoockSKwHXBoSf5mITHCFrO9SVftq_yNCfm5DRQaVOK16RLZn5UY
  4. Lapsetur

Linkteki dosyayı indirip mod dosyasının içine attım sonra oyun içinden modları kurdum fakat TR haritası yoktu malesef yada ben bu ii kıvıramadım
  5. Lapsetur

Oyunu kurdum modlarıda kurdum fakat detaylı TR haritasını bi türlü bulamadım. Sadece Avrupa yakası var. Zaten ilk dakikada tırı parçaladım patron kovdu beni :ROFLMAO: Direksiyon seti şart klavye ile çok zor. Bugüm gamepad ile deneyeceğim

Geri