Arama sonuçlarınız

1. D

BilginSky 1.1 (UYGULAMA KAPANMIŞTIR!)

yani neden kapandı bilseydik keşke @Batuhans açık ara en iyi dizi film olabilir ne oldu acaba kapanıcak?
  2. D

kim ne yaptı acaba uygulamaya
  3. D

son durum hiç açılmıyor @Batuhans
  4. D

güzel geri dönüş oldu sorunu giderirseniz dün doguya bakarken bir ara sararken sorun oldu ama genel olarak şuan açık ara dizi film bölümünde diyebilriim
  5. D

yeni sürüm yayında tüm dizi film klasörler eklendi eskisi gibi oldu mesajı bekleniyor :) @Batuhans
  6. D

geliştirci kapalı olabilir kuruluyor sorunsuz izin vermen gerekebilir yine de yukle fılan dersen olur herhalde
  7. D

ya ufak mesele yapamasan da np esas şu klasör olayı çözülse tamamdır zaten eline sağlık tekrar
  8. D

dinlen dostum enerjini topla sonra uygulamyı topla çıkar böl tüm işlemelerini yap bekliyoruz yenisini :) bu arada bunu launcher kullanmadan box için olarak yapamıyomusun önemsiz bir detay ama yine de sormak istedim
  9. D

valla dostum orayı yap tv olmasa bile olur vavoo tarafı da yıne fark yaratmış tv ye guzel dönüş yapmışsın orası aktif kalırsa çok iyi zaten tv dizisini bile bilgin den ızlıyodum hudutsuz ertesı gun sizde vardı :) ötekini yapana kadar açma durumun var mı bide en son girişi bozulmuştu en azından...
  10. D

uygulamanın sahibi hep görürdüm hoş geldin dostum eski uygulamanın net fanıydım eline sağlık öncellıkle yenisi hayırlı olsun eski uygulaman da olan klasörlü apple bol dil seçenekli ntflx tv dızısı şu bu klasörlerin mukkemeldi bunda olmaması üzdü eskisi de artık çalışmıyor o kısım yeniden...
  11. D

bu uygulama ben bildim bileli var sanırım 2 sene fılan eskisi ile kıyaslanınca tv kısmı yeni versiyon açık ara önde tasarım yeni versiyon önde içerik eskisinin yanına bile yaklaşamaz eskisi zaten gelmiş geçmiş en iyisi olabilir
  12. D

valla box da kurdum çalışıyor bu arada sanırım bu sefer tv kısmı öne çıkıcak hatta bugün deneyenler vavoo paneli yayınlarını maç sonu yazarsa görmüş oluruz iyi kötü şu haliyle ve boyutuyla dizi film eskisinin yanından geçemez zaten eskisinın yanından o konuda hiçbirisi geçemez netflix 6 7 dıls...
  13. D

bu yenisi onu sil bunu kur o bitti
  14. D

50 mb lık bişe yok ama daha yeni net iyidi ya klasör klasör dizileri fılan
  15. D

valla severek kullandıgım bir uygulamaydı ama açıkcası hayal kırıklıgı oldu eski versiyonun klasörlenmesi içerikleri filan çok iyidi zaten şımdılık ıçerıkler çok eksik şuan eskisi çalışsa eskıyı kullanırım eskısı apple klasöru yerlı dızı egitim vs çok doluydu görsel sadece iyi olan vavoo tv de...

Geri