Arama sonuçlarınız

1. N

Ibo Pro Player Premium v3.8

Haddi aşan terbiye sınırlarını zorlayan mesajın için utanmalısın sana insan gibi cevap vermişim zaten.
  2. N

Uygulama bana ait değildir gönül rahatlığı ile İbo Playeri ömür boyu kullanabilirsiniz. Ben sadece bu kadar asılsız kuru tantana nedeniyle indirme linklerini sildim yani bundan sonra hiç kimse İbo Pro Player'i indiripte kullanamayacak. İyi geceler afiyetler dilerim.
  3. N

2025'te hiç bu kadar gülmemiştim.:LOL::ROFLMAO:😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  4. N

ibo Pro Player dünyanın en stabil çalışan uygulamalarından biridir. Benim 3 Aydır hiç bir listem silinmedi artık siz ne yapıyorsanız Ayrıca sadece yağtığınız konuyu KİRLETMEK
  5. N

Paylaştığım bu uygulama full sürüm full activated'dir tabiki ücretlide satılıyor siz bilirsiniz.
  6. N

Bende bi sefer başka bi app sizin ki gibi problem yaratıyordu cihazı resetledim sonra App düzgün normal çalıştı tabiki siz bilirsiniz
  7. N

Rica ederim mersi App çıkışta listenizi kesinlkle silmez sizin sisteminizde bir problem var temizlik yapın antivürüs ve clean proğramlarıyla olmadı cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayın (Reset) ben aylardır kullanıyorum hiç bir problemini görmedim ve 1000'lerce insan kullanıyor bunu
  8. N

Uygulama full ömür bpyu lisanslıdır siz nereye nasıl kuruyorsunuz bilmiyorum 7 günlük degil ÖMÜR BOYU
  9. N

Böyle bir sey olmaması lazım paylaştığım uygulama çok stabil ve sağlamdır sisteminizde virüs olabilir sisteminizi temizleyin.
  10. N

Ya kardeşim ben sani anlayamadım programı kurduktan sonra elindeki M3u url'yi URL girilecek bölüme yazıyorsun yada kopyala/yapıştır yapıyorsun hepsi bu kadar senin QR kodu ile ne işin var uygulama LİMİTSİZ SÜRÜMDÜR ne 5 günü 7 günü
  11. N

Ben anlayamadım cehaletimi maruz görün Qr kodla ne işiniz var İbo Player'i kuruyorsunuz şifre bişey yok kullanıyorsunuz bu bir IPTV PLAYER'dir
  12. N

Siz konu bilgilerini hiç okudunuz mu?
  13. N

Bu uygulama ömür lisanslıdır. günlerce test edilmiştir. 3 aydır kullanılmaktadır bir çok farklı M3U listeleri Play liste eklenerek % 100 olumlu sonuçlar alınmıştır kendinizi ne yaptığınızı nasıl kurulum yaptığınızı cihazınızı, yazılımınızı, kendi sisteminizi kontrol ediniz lütfen. Bilip bilmeden...
  14. N

Rica ederim iyi günlerde kullanın. Büyük ekran derken tam anlayamadım ben Tv Box ile 45 in TV'de izliyorum ekran sorunu yok eğer TV'de izliyorsanız TV ayarlarınızı kontrol ediniz. Evet uygulama açılışında direkt canlı yayın açılmıyor bu özellik olsaydı süper olurdu.
  15. N

Bir çok arkadaşımız kurdular kullanıyorlar ve memnunlar ben 3 aydır kullanıyorum ömür boyu lisans olarak siz kendi sisteminizi ve kendinizi gözden geçirin yani nasıl kuruyorsunuz ne yapıyorsunuz GÜNCELLEME YAPMAYACAKSINIZ. kolay gelsin
  16. N

Kardeşim yanlış yorum yapıyorsun Her M3U listesi Dosyası her IPTV player'de çalışacak diye bir kural yok Benmin kullandığım IPTV player'de çalışan listeler var çalışmayan listeler var mevcut listelerimi çalıştıramayan IPTV Playerler var ŞİMDİ KİMİ SUÇLAYACAĞIZ. Paylaştığım 9Xtream IPTV / OTT...
  17. N

Rica ederim
  18. N

APP limitsiz ömür boyu lisanslıdır sizin aldığınız uyarıyı güncelleme yaptığınız zaman verir
  19. N

Kardeşim APK'mi çalışıyor mu? iş görüyor mu? ismi cismi benzerlikleri farketmez değil mi?
  20. N

Bu tür Mod'lanmış Full'lenmiş App'lere güncelleme yapmayın "Çarşıya pirince giderken evdeki bulgurdan da olabilirsiniz." :) 🤗

Geri