Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulama bana ait değildir gönül rahatlığı ile İbo Playeri ömür boyu kullanabilirsiniz. Ben sadece bu kadar asılsız kuru tantana nedeniyle indirme linklerini sildim yani bundan sonra hiç kimse İbo Pro Player'i indiripte kullanamayacak. İyi geceler afiyetler dilerim.
ibo Pro Player dünyanın en stabil çalışan uygulamalarından biridir.
Benim 3 Aydır hiç bir listem silinmedi artık siz ne yapıyorsanız
Ayrıca sadece yağtığınız konuyu KİRLETMEK
Rica ederim mersi App çıkışta listenizi kesinlkle silmez sizin sisteminizde bir problem var temizlik yapın antivürüs ve clean proğramlarıyla olmadı cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayın (Reset) ben aylardır kullanıyorum hiç bir problemini görmedim ve 1000'lerce insan kullanıyor bunu
Ya kardeşim ben sani anlayamadım programı kurduktan sonra elindeki M3u url'yi URL girilecek bölüme yazıyorsun yada kopyala/yapıştır yapıyorsun hepsi bu kadar senin QR kodu ile ne işin var uygulama LİMİTSİZ SÜRÜMDÜR ne 5 günü 7 günü
Bu uygulama ömür lisanslıdır. günlerce test edilmiştir. 3 aydır kullanılmaktadır bir çok farklı M3U listeleri Play liste eklenerek % 100 olumlu sonuçlar alınmıştır kendinizi ne yaptığınızı nasıl kurulum yaptığınızı cihazınızı, yazılımınızı, kendi sisteminizi kontrol ediniz lütfen.
Bilip bilmeden...
Rica ederim iyi günlerde kullanın.
Büyük ekran derken tam anlayamadım ben Tv Box ile 45 in TV'de izliyorum ekran sorunu yok eğer TV'de izliyorsanız TV ayarlarınızı kontrol ediniz.
Evet uygulama açılışında direkt canlı yayın açılmıyor bu özellik olsaydı süper olurdu.
Bir çok arkadaşımız kurdular kullanıyorlar ve memnunlar ben 3 aydır kullanıyorum ömür boyu lisans olarak siz kendi sisteminizi ve kendinizi gözden geçirin yani nasıl kuruyorsunuz ne yapıyorsunuz GÜNCELLEME YAPMAYACAKSINIZ. kolay gelsin
Kardeşim yanlış yorum yapıyorsun Her M3U listesi Dosyası her IPTV player'de çalışacak diye bir kural yok Benmin kullandığım IPTV player'de çalışan listeler var çalışmayan listeler var mevcut listelerimi çalıştıramayan IPTV Playerler var ŞİMDİ KİMİ SUÇLAYACAĞIZ.
Paylaştığım 9Xtream IPTV / OTT...