Arama sonuçlarınız

1. Gargamel

Ibo Pro Player Premium v3.8

Iyi ya işte sisteminiz virüslü değilmiş tv boxlar için mevcut bir tane antivürüs programı olan eset var onunla defalarca taradım tvboxu bir şey bulamadı daha ne yapayım ne tavsiye ediyorsunuz tek çözüm komple resetlemek mi? O halde her şey siliniyor işime yarayan çok güzel şeyler var boxsumda...
  2. Gargamel

Teşekkürler bende neden siliniyor diye yorum yazdım lakin ilgili kişi yani paylaşan arkadaş sorunun ibo playerde değil sizin cihazınızla alakalı olduğunu yazmıştı.
  3. Gargamel

Peki teşekkür ederim önce dediklerinizi yapıp sonra silip tekrar yüklerim umarım olur.
  4. Gargamel

Selamlar öncelikle çok teşekkür ederim sağolun varolun elinize emeğinize sağlık. Ben sorunu diğer bir kaç arkadaş daha yazmış aslında yazdım ama belki oradan görmediniz diye tekrar yazıyorum sorun yüklenen dosyaları silmesi uygulama harika çok güzel fakat her girişte listeyi yeniden yüklemek...
  5. Gargamel

Maalesef öyle değil arkadaşım bizde ömür boyu ise neden yüklenen listeleri siliyor yüklenip izlemiyor sonra çıkış yapıp tekrar girildi mi çalışıyor çıkınca tekrar silindiğini görüyorum ne yapacağız bu durumda? bi zahmet yardımcı olursanız teşekkürü bir borç biliriz.
  6. Gargamel

Maalesef bir hafta kadar iyiydi son bir kaç gündür yüklediğim dosyaları yükleyip izliyorum fakat çıkıp bir süre sonra tekrar bir şey izlemek istediğimde yüklediğim dosyaları (m3u) sildiğini görüyorum sadece kendi içinde olan demo yani kendi reklam tanıtım bağlantısı kalıyor be bir kaç tanede...
  7. Gargamel

8. Gargamel

Selamlar, evet canlı yayın yerine tıklayınca Kanallar görünüyor buna eyvallah bu olabilir lakin büyük ekrandan kastım kumanda ile üzerine ekstra tıklamadan direkt tam ekran açılmasıydı yoksa televizyonum zaten tam ekranda orfa sıkıntı yok.
  9. Gargamel

Ne kadar teşekkür etsem azdır çünkü gerçekten işe yarıyor sadece büyük ekranda açılmıyor bunun için bi ayar var mı bilmiyorum baktım ayarlara öyle bi ayar yok yada ben bulamadım yani uygulamayı açarken direkt canlı yayın direkt açabilse veya en azından yada oradan canlı yayın seçilince tam...

Geri