Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim zaten ne geliyorsa başımıza iyi niyetimizden. Ben zaten evimde telimde tabletimde bütün herseyi eksiksiz izliyorum. Dedim insanlarda faydalansın. Hadi reklam basıp para kazanmak için yapsam o zaman haklılar diyecem. O da yok. Gelip kaldır deseler kaldırmazsam yine haklılar eee o da...
Kurnaz kimmiş formu okudun mu ? Boş yorum yazıyorsun. Ben nerden bileyim başka forumun çalışması olup olmadığını. Zaten yazdıklarından ergen olduğu belli. Eşeğin *** meşhurdur dikkat etsin sakat bırakır. Özellikle yazdım konu olarak foruma,burdan bir arkadaşın bulduğu site diye. Gelip dese...
Siteyi komple yaparım 5 dk mı alır o da sizin için kumanda destek yaparım. Ama playerı dandik ondan kumanda işlemez mouse lazım yada tv Quick actions uygulamasıyla kumandanın bir tuşu mouse olarak atamanız gerekir. Uygulama yine cimbom temalı yaparım haberiniz olsun😀