Arama sonuçlarınız

1. UmitM0d

GölgesizTv

Geçecen o işleri kuyruguna basılmış enik gibi inim inim inledin aynı zaman diliminden de telegram hesabindan modla ilgili yazı sabitledin. Söverken günah sevap bilmiyordun şimdi mi aklına geldi. Neyse böyle böyle adam olacaksınız. Üslubunuz neyse öyle karşılaşırsınız. Dediğim gibi Bi paylaşım...
  2. UmitM0d

GölgesizTv

Uyarı derken bana ulaşan herhangi bir uyarı yok mesajlarda?
  3. UmitM0d

GölgesizTv

Bana bi anladığım dilde konuşsana gelip burda boş beleş tehditkar konuşma benimle. Mod ile sorun olursa moderatör bana karıştırdı. Bende bu platformda paylasmazdim ki dün ki konuşmalara bakarsan eğer sivri zekalı, moderatörun modum konusunda herhangi bir sorun olmadığını görürsün. Senden...
  4. UmitM0d

GölgesizTv

Bu saatten sonra gölge yi unut sen. Fake hesap açıp burda sövmeyecekti. Yaptığı her uygulamayı modlayacam. Gelip insan gibi rica etse modu keserdim. Telegram hesabinda özür mesajı yayinlayip sabitleyene kadar içinden gececen hatta rengini ismine kadar oynayacam uygulamasiyla. Bundan sonra...
  5. UmitM0d

GölgesizTv

Vay velet fake hesap açıp burda beni takip ediyor. 😁 sen gidemezsen anca isim değişikliğine gidersin onuda modlarız kodlarını tanıyorum nasılsa bu saatten sonra sana ekmek yok😄😄😄
  6. UmitM0d

GölgesizTv

Düzelttim
  7. UmitM0d

GölgesizTv

Bu zihinsel engelli arkadaşın ricası ile mod Güncellemiştir. İnsanlık ölmedi aliko ben burdayım önündeki engelli bertaraf ederim. Golge modlanıyorsa sebebi sensin artık bu da böyle biline.
  8. UmitM0d

GölgesizTv

Cürmün yeterse gel kodla bakalım nasıl kodluyorsun görelim. Sana inat şimdi paylasacam modlusunu sabaha kadar güncelleyip durun kamil😃
  9. UmitM0d

GölgesizTv

Anladığım kadarıyla sorun yok o zaman devam ke 😀
  10. UmitM0d

GölgesizTv

Onu da modlarız sen dert etme paşam😃
  11. UmitM0d

GölgesizTv

Baran misin nesin ne ayaksın sen burası forum mod yasaksa buranın admini moderatörü gelip bizi uyarır. Sinir etmeyin piyasadaki bütün tv apkları modlar yayarım. Bu işi yapacaksan destek bölümü açıp reklamı oraya doseyeceksin o zaman. Kimseye şart koyamazsın çünkü yayınlar sana ait değil.
  12. UmitM0d

GölgesizTv

GELSİN Mİ YENİ VERSİYONA MOD😁50 LİKE ATIN BU YORUMA REKLAMSIZ YAPAYIM. SEVDIM BEN BU MOD İŞİNİ
  13. UmitM0d

GölgesizTv

Php bilmen şart yayın linkleri kodları vs için. Html css java hakim olman lazım. Öyle ha diyince geliştirici olmak zor. Başlangıç için app24 sitesinden uygulama yapabilirsin. Zamanla ilerlesin. Bu senin tamamen araştırıp öğrenmen istediginle alakalı. Yoksa golge tv gibi uygulama yapmak öyle...
  14. UmitM0d

GölgesizTv

Çalışmıyor değil güncelleme atmış neyse küsmesin kıyamam. 😄 Burada ben patron gibi düşünmüyorum illegal de olsa bu uygulamaları kurmak aşırı vakit alan şeyler. Benim paylaşma amacım bazı kullanıcılara bir fazla reklam vermeseydi. Sevgiler saygılar.
  15. UmitM0d

GölgesizTv

Öyle bir rica olduğunu bilmiyordum. Sorun oluyorsa silebilirim mod veya adminden bu konu altına yorum gelirse. Maksat insanlar faydalansın. Biraz daha geliştirmiştim kalsın öyleyse 😀
  16. UmitM0d

GölgesizTv

GÜNCELLENDİ
  17. UmitM0d

GölgesizTv

Forumdakilerin dikkatini çeksin diye yazdım 😄 çok seviliyor bu uygulama diye.Bir dahakine Çin alfabesinde yazarım😪
  18. UmitM0d

GölgesizTv

FORUMDAN ÇIKARSA UYANIR UYANIRSA GÜNCELLER GÜNCELLERSE REKLAMLI İZLERSİNİZ ONUN İÇİN FORUMA ÖZEL BIR MOD YAPTIM. TEKRARINI YAPMAYACAĞIM.(Çünkü seviyorum uygulamayı küsüpte gitmesin🥲)HER ALLAHIN GÜNÜ GÜNCELLEME ATTIĞI İÇİN COK SÜRMEZ MODLU KULLANIM ONUN İÇİN DİLLENDİRME😃 Link

Geri