Arama sonuçlarınız

1. Sinetech

GölgesizTv

Her gölge konusu gibi bu da amacından çıktı, konu kilit.
  2. Sinetech

GölgesizTv

Ben de karşıyım, hiç bir modlu uygulamayı da cihazlarıma yüklemedim, mod yapan arkadaşlarla iletişim kurarak kaldırılmasını talep eden birine hiç birinin itiraz edeceğini zannetmiyorum. Onlardan da özellikle bu tip isteklerin karşılanmasını özellikle rica ediyorum. Yine de burada en büyük görev...
  3. Sinetech

GölgesizTv

Hala desteklemek diyorsun, kardeşim burası forum, anladın mı? Youtube kanalı ile aynı şey mi? Oradaki paylaşılan her şeyi kendim seçip, video çekip paylaşıyorum, burada 6500'den fazla kişi var, kurallarımız tüm forumlarda olduğu gibi çok net bir şekilde, küfür, hakaret, siyaset ve din dışında...
  4. Sinetech

GölgesizTv

Kardeş başka bir modlu uygulama altına teşekkür ettiğin mesajın da var, ne anlatıyorsun? Genel bir duruşun varsa hepsine olması gerekmez mi? Yine geçmiş mesajlarına baktığımızda ücretli iptv kullandığını da yazmışsın, onlar emeğe saygısızlık olmuyor mu? Bu arada 3-5 tane üyelik açıp aynı konu...
  5. Sinetech

GölgesizTv

Bu forumun sahibi, YouTube kanalında yerli geliştiricilere destek veren biri olarak bilinirken, senin gibi kişilere karşı sessiz kalmaları gerçekten düşündürücü ha? Gölge de dahil olmak üzere bana ulaşan tüm uygulamalara en baştan destek verdim, kimse o uygulamaları bilmez ve dahi bilme...

Geri