Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya tırnak işareti eksik diye en az 3 saatim gitti bugün önce çalışan 1 kanalı trt filan yazılış hali ile kekik den fılan alıp ekleyin oluyosa o mantık ilerleyin üst kısımları siteli olanları da siteli şekilde hepsi ekleniyor ama m3u temiz televizo veya benzeri uygulama ile
valla aynen benzıyosa açıyor atıyorum ytb uzerınden açıyosa sitede sende ytb uzerınden fılan kurucaksın bende final bugun denedik baktık m3u da sonuç aldım farklı bir eğlence oldu bugün ama televizo ile ben yoluma devam ederim :D
benim bunda merak ettigim olay her açılışta guncelliyosa ben github da guncelledikçe düzelticek mi sanırım guncelliyor gibi hani tamamen keyfi aslında yoksa televizo ıle zaten aynı işi göruyoruz ama dizi sitelerine ılave yapılabilir aynı mantık ile
vallla bir tırnak işareti yuzunden fılan bıle 3 saat ugraştım herşeyi yapıyorum o detayı görmuyodum :) sanırım kapalı site yayını da açılmıyor guncellenınce nasıl olur github da guncelleme iled evam eder baya karmaşık ben en son çalışan trt de ne yazıyosa o şekilde grup kanal ismini filan o sıra...
en son direk kekik ile başlayıp çözdum kanalalr ıle alakalı olabilir hani kasmaya da gerke yoktu televizo fılan zaten açılabiliyor ama guzel keyifliydi deneme açısından teşekkürler @Latte
yok boşun boşu seviyesi de denedim site de denedım site de içerik geliyor yayın yok mesela sanırım mantık zaten içinde bulunanı açıyor kendı içinde varsa o sitede ordan açıyor kekık kendı listesinı de klonladım onun adını degışıp onu yukledi