Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok güzel. Tek sorun görsel olarak logoların eksik olması bazılarında sanırım. O da listeyle alakalı tabi ki.
Yalnız büyük ve net bir ekran görüyorum. Beğendim, iyi eğlenceler 😀
Kusur yok bunda. Sadece her zaman yaptığımız gibi konudan başka konulara geçince asıl konuyu ve mesajlarını ciddiye alıp okuyanlar olursa diye bir stop 🛑 çekeyim dedim yoksa art niyet olmadığının farkındayım, ben de devam ettirdim çünkü 😂
Sizin listeniz doğru olsun da ben zaten GitHub'a eklerken ilk satıra EPG ekliyorum hep. İsteyen olursa o adresi EPG'li liste için kullanır zaten.
Biz bu konuyu IPTVsevenlere çevirmeyelim yeter şimdilik 😅
Hayır sadece ilk satırdaki EXTM3U yanına tvg-url olarak eklemek tüm listeye etki ediyor.
#EXTM3U x-tvg-url="https://www.open-epg.com/files/turkeypremium2.xml"
Bu yukarıdaki satır gibi yani.
EXTINF satırlarındaki tvg-id etiketi kanal bilgilerini almak için var. Oraya sadece kanal adını...
O senin düzensiz kategorilerinden dolayı kardeşim 😅
@patr0n 'a da söylemiştim geçenlerde senin listeyi GitHub'a atarken düzenliyorum çoğu zaman.
Mesela aynı kategori adı olsa da sonunda boşluk bıraktığın için Ulusal kategorisinden iki tane gösterebiliyor ya da EXTM3U satırında olması gereken...
Bu arada listeyi düzenlerken tamamını bitirmeden yaptığınız güncellemeler sonrası ekleyip test edebilirsiniz, daha sağlıklı olur. Yani düzenlenenlerin çalışıp çalışmadığını.
Ben sizin listeniz için öyle yapmıştım. Birkaç tanesini düzenleyip çalıştığını gördükten sonra devam etmiştim.
Uzun bir...
Birkaç mesaj üstte göstermiştim aslında birkaç ek satır ve sizin ekli kanallardan birini düzenleyerek.
Şu şekildeydi:
#EXTM3U
#EXTINF:-1 tvg-id="BloombergHT.tr" tvg-country="TR" tvg-logo="http://assets.tvcdn.net/2a1808ad-733e-4223-a8b3-34be18ef21f9.png" group-title="Ekonomi",Bloomberg HT...
Rica ederim ve teşekkürler.
https://recloudstream.github.io/csdocs/repositories/
Bu site hem kullanımını anlatıyor hem de istediğiniz diğer repoların kodlarını gösteriyor.
Verdiğim bağlantıda ülkelere göre repo kodları var yani depo eklerken o kodları kullanırsanız o dildeki içeriklerin...
Güzel güzel. Sonuç almış olmanız çok güzel 😀
Elbette herkes istediği uygulamayı kullanır ama işte başka ne yapabilirim ya da bunda bu çalışır mı sorularına naçizane cevap vermiş oluyoruz onlar daha denemeden önce 🤟
kekikakademi'nin GitHub deposundaki kodlamalara bakın. O ekli siteler için nasıl bir sorgulama ve sonuç alınıyor gibi.
Yani mevcut sitelerin gerekiyorsa API kodları falan olabiliyor uygulama içinde klonlayabilmek için.
Ayrıca bunlara gerek olmadan kullanacağınız sitenin klonlamak istediğiniz...
Evet, listede ne varsa onları gösteriyor.
kekikakademi'nin listesi de böyle dikkat ettiyseniz bazen bir iki kanal çıkarıyorlar ya da link değişiyorlar ve otomatik yansıyor. Onlar da GitHub üzerindeki listeden yapıyorlar bunu.
İlave Bilgi:
Son yaptığım değişikliklerden sonra düzenlenmediği için eklendiği anda açılmayan ya da uygulamayı kapatan kanallar düzenlemeden de açılmaya başladı ve uygulama kapanmıyor.
Eklediklerimi çıkarttım ve orijinal listeyi kullanarak yeniden güncellendim uygulamayı ve her kanal...
@dacunha10
Şöyle birşey aslında bu çalışıp çalışmama olayı.
Forumda bir arkadaşımız @JS02 kullanıcı adıyla kendi listem adında bir listesini paylaşmış.
O listeyi eklemeye çalıştığımda tüm kanalları ekliyor ama kanalı oynatmak için açtığımda cloudstream kapanıyordu.
Örneklerle farkı ve...
Rica ederim.
Görüyorsunuz ki elimizde alternatifler olabilsin diye katkıda bulunmaya çalışıyorum. Yoksa forumdaki sınırlı sayıdaki arkadaş gibi olmayan birşeyi olur hale getirip size sunamıyorum.
Herkes gibi bilgi ve yeteneğin sınırı neyse oralarda dolanıyorum yani 😀
Eklediğiniz listenin yapılışı fark ediyor ilk mesajda yazdığım ve @tıngırmıngır 'ın da alıntıladığı gibi.
İçerisinde zaten olan kanallar diye bir durum da yok siz öyle tahminde bulundunuz muhtemelen. Kekik Akademi geliştiricisine de sorsanız yok der bu noktada ;)
Son olarak şöyle örnek...
Teşekkürler.
Eğer m3u şeklinde bir liste ise elbette olabilir. Çünkü anlatıma dikkat ettiyseniz lazım olan tek şey düzenli bir m3u listesi, tabi dosya olarak değil tam linki ile birlikte.
Teşekkür ederim 👊
Genel olarak sağdan soldan uygulama bağlantısı ya da haber paylaşmamaya ve kendi cümlelerimle anlatmaya çalışıyorum muhtemelen bilinen ama burada paylaşılmayanı "Belki birilerinin buna ihtiyacı vardır" diye.
Yazılarım genelde uzun olduğu için pek okunmuyor olabilir bir kesim...