Arama sonuçlarınız

1. Thanos

Güne Bir Rock/Metal Müzik Bırak

Rammstein'ın-Mein Teil Klibini paylaşacaktım ama kilip kimseyi korkutmasın diye; bunda karar kıldım. :) ⚡ ⚡ ⚡ Birkaç kere izleyince; insanın bir daha izleyisi geliyor. :) Şarkı zaten güzel, kadın da çok güzel bir hava katmış. Cool.
  2. Thanos

'' Ah sızım, benim sızım.''⚡ 🌧️⚡
  3. Thanos

⚡⚡⚡
  4. Thanos

Ahhh! Zaman. :) Edit; En iyi hali, 30'lu yaşları. Edit'in editi; :)
  5. Thanos

E herkese günaydın o zaman.
  6. Thanos

Bir de Metallica'nın One'nını böyle dinleyelim; ⚡💥⚡ 1971 yapımı savaş karşıtı Amerikan dram filmi olan Johnny Got His Gun (Johnny Silahını Kaptı), aynı isimli Johnny Silahını Kaptı romanından ekranlara uyarlanmıştır. Senaristliği ve yönetmenliği kitabın da yazarı olan Dalton Trumbo tarafından...
  7. Thanos

İnternet cefade sabahladığım zamanlarda çok dinledim. Lost Dizisi zamanlarında. :) Klip güzel
  8. Thanos

Youtube'dan bir yorum; '' Bu şarkı benim gibi yıkıkların Milli Marşı'' Aynen:)
  9. Thanos

O zamanlar filmi izlediğimde hatırlamadım ama şimdi anımsıyorum; bu hikayeyi anlatan bir film izlmeştim; şimdi de filmin adını hatırlamıyorum. :)
  10. Thanos

🚬
  11. Thanos

Rammestein'in en sevdiğim şarkısıdır, Bu Daima Lilja filminden; filmin bu kısmında gerçekten de Rammstein çalıyor. Çok güzel bir film izlmenizi tavsiye ediyorum. Şarkının adı gibi; Lilya'nın hikyaesi de yürek burkuyor. Bu da Rammstein'nın Paris konseri; bence canlı olarak en iyi -Main Herz...
  12. Thanos

Metallica'nın bilindik şarkılarının gölgesinde kalmış harika bir parçası
  13. Thanos

Geri