Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
efeiptv'ye yazıp forumdan ve youtube kanalından bahsetsen güzel olur. burada bolca müşteri çıkar onlara. en azından toplu alımlarda belki sinetech'e özel kampanya yaparlar. herkes istifade eder. yada forum adminlerine sesleniyorum siz bi el atın bu konuya whatsp üzerinden.
senin yaptığın neden hatalı biliyor musun. burada tonla satın alabilecek kişi var buraya özel bir kampanya yaparsın forum adminleriyle konuşursun ona göre açıkladığın fiyat makulse insanlar alır kullanır bir şikayeti olan foruma yazar memnun olan yazar buraya. o kadar fırsat bölümüne bakıyorum...
IP TV Satan Güvenilir Birisi Var mı? Tavsiye edebileceğiniz, ben kulanıyorum memnunum dediğiniz iptv satıcısı var mı? Ben sadece realmadrid, fenerbahçe ve galatasaray maçlarını izliyorum. Ücretli abonelikler çok pahalı bu gün detaylı baktım üye olabileceğim paket bulamadım. Öneriniz nedir?