Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım konu burada kapanacak bayadır deniyorum fakat ekranı tekrar boyutlandıramadım dış kodla ve programla çalışır duruma sokamadım. Google tv direkt algılıyor ve beni 8k 4k 1080p veya 720p arasında seçim yapmamı istiyor. Çok fazla kaynağa baktım 2 gündür yabancı türkçe bir sürü kişiye...
Hem kendi kablomla denedim hem kendi kablosuyla zaten müşteri hizmetlerini aradığımda kendi kablolarının desttekleyeceğini söyledi hep kullandığım hdmi da göstermedi simdi komple format attım monitör degilde tvde kurulum yapıyorum. Bakalım sonuç değişecek mi
Son çare olarak custom resoulation...
4kya kadar yayınlarda zaten kullanılan kameralara ulaşmak çok zor değil illa ki bunu fake pazarlayanlar oluyor tabi ki dediğin gibi. Zaten genelde upscale muhabbeti çok var fotoğraf ve videolarda elin youtuberı para verip 4 k görüntü çekebilen bir kamera alabiliyorsa eminim yayınlardaki 4klar da...
Merhaba aslında doğru söylüyorsun piyasa da bu tarz fake ürünler elbette var fakat 4 kya kadar olan monitör veya cihazlar teknoloji dünyasında uzun süredir var ve bu ürünü satarken zaten bunun testidir cart curt hepsi vardır yoksa bu ürünü alan bir sürü insan gördüm yorumlar olsun videolar olsun...
ÖNEMLİ
Az önce tahminimce next nextstarın tv box ile alakalı üst yetkili bir kişiyle konuştum ve kendisi ürünün tamamiyle destekleyebilecrğini ve monitörüm ile ilgili bir olay olduğunu söyledi. Monitörü 5 senedir bilgisayarımda kullandım ve 2 k olduğuna eminim ki çözünürlük ve renk farkını 1080...
Ben 4k kullanıp 2k görüntü almaya razıyım ama direkt bu seçenek yok bende gücüme giden o tam şu an next servisini aradım görüşeceğim buraya da konuşma hakkında bilgi vereceğim sorunu çözmenin bir yolu varsa paylaşacağım.
Merhaba cihazı yeni aldım şimdi kurdum viewsonic marka bir 2 k monitöre sahibim fakat çözünürlük ayarlarında 2k ayarını göremiyorum internetten araştırdım ve sonuç alamadım aynı sorunu yaşayan yada çözüm bilen birisi yardımcı olabilir mi lütfen