Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bilgin konusunda zaten normal sürümü de virus total de taratırsanız virüs buluyor google drive a winzipsiz yuklenmıyor bunun mod la çok da alakası yok gölgeyi de modladı arkadaşımız onu da virustotal ıle kontrol edin virüs çıkmıyor yapsa ona da koyardı bu tip apkları telefona kurmadan virustotal...
fenerbahçeli olmanın eksisi altyapı yok abi heü üst yapı bizim:) valla ben şu şekilde çözdüm bilgine gir çık ana ekran gir vpn lat aç vpn lat 1 dk ıçınde kapanınca bılgıne bas gir vpn olmadan devam vpn lat burda avr box da direk 1 dk sonra kapanıyor o sayede bilgin de çalışıyor :D
çözer ya atarım box a linki box da öyle dertler olmuyor zaten telefona da kurmam :D drive a ben normalini de zip le atmıştım zip olmadan bipliyor siliyor:) şimdi bunu direk basınca vpn olmadan yine açmıyor dimi basınca açıyosa yukliyim zaten vpn lat ile geçiyorum o kısmı modsuz surum de