Arama sonuçlarınız

1. J

Kodi önerileriniz varmı

red wizard eklentilerin hemen hepsi ücretli bir real debrid vb hesaplarla bağlantılı. Ben kullanmadım ama ücretli kullananlardan alınan bilgide; hızlı indirme ve takıntısız izleme oluyormuş. Zaten scrubs ve elementum ücretsiz p2p izlenebiliyor.
  2. J

Kodi önerileriniz varmı

Üstad, kodi bundle ve eklentiler senkronize şekilde çalışabilmesi için sizin de bahsettiğiniz gibi pyton 2-3 gibi uyumlulukları olabileceği gibi bazen de boxların donanım yazılım root vb yapılarına karşı yetersiz ya da engelli olabiliyor. Aşırı ısınma olan bir box kodi çalıştığında yüksek...
  3. J

Kodi önerileriniz varmı

Üstad, ben pc bağlantılı medya oynatıcılar istediği kadar iyi olsun ki iyiler plex emby vs. istemiyorum. pc kapalı iken (kitaplık oraya kurulu ise) bir işe yaramıyor. Zidoo z9xpro kullanıyorum. Kendi medya center 5.0 ı var çok çok iyi, ayrıca zidoo için plexi uyarlama yapan bir arkadaş var...
  4. J

Kodi önerileriniz varmı

Kodi kendi başına hafif ama yazılımsal gücü olan bir medya player ama eklentiler ve uygulamalar yüklendikçe modlama vs. yapıldıkça ağır çalışan bir player. Stubebox- gibi Nahro gibi kodi üzerinde oynanarak daha da ağırlaştırılan ıptv paylaşımları için kullanılan ve ücretli duruma getirilen de...

Geri