Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkvod kapanmadımı yada paralı olmuş ben seyirtürkde ücretsiz arama yapabiliyorum tema sayesinde ama sağlıklı arama yapabiliyormu derseniz evet ama seyirtürkde her içerik yok olsada bulunamadı diyor
Hocam kodi bende çalışıyor Allah'a emanet 4 kere bazen 7 kere basıyorum 1 saniye geliyo gibi oluyor gidiyor ama genelde 2 yada 3 kere başlattığımda başlatıyor haberi olsun birileri basıyom açılmıyor derse hemen klasörleri okuyamıyor galiba program
Yapabilirsin baya kolay ama komple klasörü yedekelemen daha mantıklı olur openwizard yada diğer wizardlarla kaydetmek mantıklı deil bağımlıliklarida kaydetmen lazim tek bitane eklentiyi kaydedeceksen program data klasörleri var Windows linux ve Android'de
Red wizard denedim hocam kendi depolarımıda kurdum wizardlar emir vaki şekilde programı kontrol ediyor çünkü sorun çözüldü gibi emin değilim linuxda kodiyi 4 defa çalıştırıyorum 4 cüde çalışıyor programdan sürekli atmadığı sürece sorun yok
Dediğim gibi android kutum var ben laptop da android TV kullanmak istiyorum emülsiyon olmadan tek çare kodi yüzüne bakan yok programın arayüzler lite ve cloudstram gibi yapılabilir cloudstream gibi arama menüsü bile eklenebilir her eklentide arama yapan bir sistem zorlanırsa android TV tokatlar...
Belkide jelyfin denemeliyiz ben umudumu kestim artık kodiden gerçekten işletim sistemi gibi medya center fakat veritaban ve eklentiler inanılmaz geliştirilmeli bu şekilde 1000 tane eklenti kurarsın scrtip sadece sorunların çözülmesi için vesayre
Abi bu program anca YouTube twitch istemcisi olur eklenti yapan eden yok yani efsane bir tema yapılsa uygulama kendine gelir cloudstream gibi olur belki bilmiyorum ama kodi dexe deposunu önerdi biri mesela o depodaki eklentileri kurdum kodi 2 ay sonra çöktü güncellemiyolar falan program hemen...
Örnek video iyi seyirler
Kodi Dersleri
Bilgisayarda Kodiyi android TV gibi izliyorum
Fakat bazı sorunlar var kodideki içeriklerin hepsini izleme geçmişi olarak ana ekrana widget olarak eklemek istiyorum bildiğiniz ayar yada eklenti varmı akıllı oynatma listesi nedir tam olarak