Arama sonuçlarınız

1. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

Türkvod kapanmadımı yada paralı olmuş ben seyirtürkde ücretsiz arama yapabiliyorum tema sayesinde ama sağlıklı arama yapabiliyormu derseniz evet ama seyirtürkde her içerik yok olsada bulunamadı diyor
  2. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

Hocam kodi bende çalışıyor Allah'a emanet 4 kere bazen 7 kere basıyorum 1 saniye geliyo gibi oluyor gidiyor ama genelde 2 yada 3 kere başlattığımda başlatıyor haberi olsun birileri basıyom açılmıyor derse hemen klasörleri okuyamıyor galiba program
  3. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

Yapabilirsin baya kolay ama komple klasörü yedekelemen daha mantıklı olur openwizard yada diğer wizardlarla kaydetmek mantıklı deil bağımlıliklarida kaydetmen lazim tek bitane eklentiyi kaydedeceksen program data klasörleri var Windows linux ve Android'de
  4. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

Red wizard denedim hocam kendi depolarımıda kurdum wizardlar emir vaki şekilde programı kontrol ediyor çünkü sorun çözüldü gibi emin değilim linuxda kodiyi 4 defa çalıştırıyorum 4 cüde çalışıyor programdan sürekli atmadığı sürece sorun yok
  5. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

Dediğim gibi android kutum var ben laptop da android TV kullanmak istiyorum emülsiyon olmadan tek çare kodi yüzüne bakan yok programın arayüzler lite ve cloudstram gibi yapılabilir cloudstream gibi arama menüsü bile eklenebilir her eklentide arama yapan bir sistem zorlanırsa android TV tokatlar...
  6. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

Hocam telegramdan bana yazabilir misiniz @pluzmna deneyeceğim söylediklerinizi Foruma yazdım ben eklentiler güncel olmadıği için uyumsuz çalışıyor bende başlatmıyor kodiyi eklenti kurdukdan sonra kurulan eklentiler şunlar artic fuse 2 YouTube seyirtürk birde udemy bu 4 eklentidede program...
  7. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

Belkide jelyfin denemeliyiz ben umudumu kestim artık kodiden gerçekten işletim sistemi gibi medya center fakat veritaban ve eklentiler inanılmaz geliştirilmeli bu şekilde 1000 tane eklenti kurarsın scrtip sadece sorunların çözülmesi için vesayre
  8. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

Abi bu program anca YouTube twitch istemcisi olur eklenti yapan eden yok yani efsane bir tema yapılsa uygulama kendine gelir cloudstream gibi olur belki bilmiyorum ama kodi dexe deposunu önerdi biri mesela o depodaki eklentileri kurdum kodi 2 ay sonra çöktü güncellemiyolar falan program hemen...
  9. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

Kodi arama kutusunda IMDb seçenekleri değilde tüm video eklentilerinde arama yapan bir ayar eklenti varmı
  10. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

Arkadaşlar kodi dexe eklentisinde tüm repolar var open wizard sayesinde sanırım bendeki değişikleri direk sizde kullanabilirsiniz
  11. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

Kodide retro oyun oynayan varmı nasıl yapılıyor
  12. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

Yani orayı günlük olarak kullanırız izlediğimizi oraya not ederiz başka türlü kendisi her izlediğim video flim müziği listeleyemez galiba
  13. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

Trak TV api istiyordu bu program siteye üye oldum ama nasıl API alacağım bilmiyorum
  14. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

kodi için içerikleri arama sorunuda var program hatalarıda varsa çözüm için bu konuda toplanalım
  15. Ahmetli

Kodi önerileriniz varmı

Örnek video iyi seyirler Kodi Dersleri Bilgisayarda Kodiyi android TV gibi izliyorum Fakat bazı sorunlar var kodideki içeriklerin hepsini izleme geçmişi olarak ana ekrana widget olarak eklemek istiyorum bildiğiniz ayar yada eklenti varmı akıllı oynatma listesi nedir tam olarak

Geri