Arama sonuçlarınız

1. patr0n

V1.2.0_Gpik Tv Tarafımca Modlanmıştır

Drive dosyası silmiş yeniden upload etmem gerek
  2. patr0n

Deneyip haber edersiniz. :)
  3. patr0n

Hocam sanki fazla gereksiz şeye takılmış gibisiniz ama madem sordunuz söyleyim başlangıçta galiba toast eklemiştim o yüzden öyle.
  4. patr0n

Eyvallah hocam. :D
  5. patr0n

Estağfurullah abi, lafı olmaz. 👑
  6. patr0n

Öyle abi bu mod işi derya deniz tecrübemi seninle paylaştığım vakit sonrasında ki konuşmalarımız... Her uygulama bu denli olmuyor kimini 5 dk içinde hallederken kimine 1 haftam gidiyor şahitsin hatta yine bir uygulama için 1 aydır araştırma yaptığımı da söylemiştim hatırlıyor musun bilmiyorum...
  7. patr0n

Abi ben dahil bir çoğumuz biliyoruz ki senin anlamama sebebin daha önce hiç bulaşmamış olman eğer ki bulasirsan anlarsın ama tavsiyem bulaşmamandan yana olur vaktinde bir uygulama için 1 hafta uğraştığımı sonunda başardığımı ve sabaha karşı sana bunu haber verdiğimi hatırlıyorsun değil mi ? 😅
  8. patr0n

Ben hazır araç pek kullanmam abi eğer vaktim varsa her şeyi manuel yaparım o yüzden modlarımda pek sorun çıkmaz libso kaynaklı sorunlar yaşanmaz çünkü saf uygulama üzerinde uygulamanım kodları ile oynayıp modluyorum bu yüzden sağlıklı oluyor, modlama ile uğraşan kişiler lib.so nedir onuda...
  9. patr0n

Rica ederim abi baş tacısın desteğini her şekilde gösteriyorsun minnettarım. ❤️😅
  10. patr0n

Sorun sizden kaynaklı gibi gözüküyor. Modda bir sorun yok. Uygulamanın ön bellek ve verilerini temizleyin öyle deneyin.
  11. patr0n

Rica ederim.
  12. patr0n

Sağ olasın hocam
  13. patr0n

Bende de reklam yok hocam dediğim gibi paylaştığım vakit sormuştum reklam çıkarsa haber verin fazla vaktim yoktu alel acele modladım diye belirttim ona rağmen reklam falan çıkmadığı söylendi ama bu gün bir mesaj geldi şimdi de konu içinde reklam olduğu söylenince kontrol ettim belki 1 ihtimal...
  14. patr0n

Reklam bende de çıkmıyor v1.2.0 güncellemesini modladığımda sordum reklam falan çıkarsa haber verin fazla vaktim yok kontrol ederim diye kimseden ses soluk çıkmadı sonra bi anda reklam çıkıyor dendi ama bakıyorum reklam yok yinede tekrar güncelledim hâlâ reklam çıkmıyor anlamadım
  15. patr0n

Hocam reklam falan yok 3 defa kontrol ettim reklam çıkmıyor. Eski kullandığınızı kaldırıp bunu kurun çünkü bakıyorum reklam namına bir şey çıkmıyor bende.
  16. patr0n

Bu reklam nerden çıkıyo anlamadım kontrol ediyorum reklam falan çıktığı yok. Veri sızdırma konusuna gelirsek işim gücüm yok millettin verisini mi toplayacağım ? Kaç aydır burada üyeyim modladığım uygulamalar harici kendimde kaç tane program kodladım, paylaştım çalacak olsam kaç defa çalardım...
  17. patr0n

Açılışta 1 reklam çıktığına dair mesaj aldığım için tekrar güncelledim açılışta reklam çıkan varsa konuda en üstte verdiğim linkten tekrar indirebilirsiniz eğer yoksa indirmenize gerek yok, dns engelini kaldırmıştım dilerseniz o şekilde de kullanabilirsiniz.
  18. patr0n

Sağ olun hocam.
  19. patr0n

Teşekkür ederim, sizde sağ olun.
  20. patr0n

hayır bağlantı değiştirmedim başlığı düzenledim hocam

Geri